Evenimentul Zilei > EVZ Special > Alexandru Cojoc, designerul care te ajută să ai o casă ca în filme. Fără să te coste o avere!
Alexandru Cojoc, designerul care te ajută să ai o casă ca în filme. Fără să te coste o avere!

Alexandru Cojoc, designerul care te ajută să ai o casă ca în filme. Fără să te coste o avere!

Chiar dacă, la prima vedere, pare o cheltuială în plus să angajezi un om care să-ți amenajeze locuința, costul total al lucrărilor se va reduce semnificativ. În plus, nu vei pierde timp căutând piese de mobilier sau alte materiale necesare.

Odată ce ți-ai stabilit un anumit buget pentru amenajare și ai o idee despre cum ți-ai dori să arate casa ta, poți apela la un designer de interior. Designerul de interior este un specialist ce te poate ajuta să-ți organizezi locuința, să o mobilezi și să o decorezi, scutindu-te de cheltuieli în plus și de timp irosit.


Alexandru Cojoc, designer de interior cu mai mult de 10 ani experiență, a explicat care sunt avantajele de care pot beneficia cei care apelează la serviciile unui designer de interior.
Economisești bani. ”Un designer de interior cu experiență are deja niște parteneriate și relații cu oameni sau companii din domeniu. Așa că te poate ajuta să achiziționezi mobilier, decorațiuni, vopseluri sau alte materiale necesara, la prețuri reduse. În plus, odată stabilit un buget, designerul de interior va găsi cele mai bune soluții să-ți amenajeze casa, așa cum îți dorești, încadrându-se în banii alocați”, a explicat Alexandru Cojoc, designer de interior și fondator Arhinterior.

Economisești timp. Dacă ai o idee despre cum vrei să arate locuința ta, designerul de interior va face un plan adaptat cerințelor tale și spațiului de care dispui. ”Munca designerului de interior nu se termină la predarea proiectului, ci tot el este cel care supraveghează implementarea proiectului, coordonează echipele implicate direct în execuție, stabilește etape de lucru  și se asigură că lucrările, materialele și finisajele sunt cele propuse. Mai exact, proprietarul îi poate da cheia designerului, poate pleca în vacanță, iar când se întoarce să-și găsească locuința amenajată așa cum și-a dorit”, a adăugat designerul de interior Alexandru Cojoc.

O să vezi rezultatul final înainte de începerea lucrărilor. Designerul de interior va crea niște simulări 3D în care vei vedea exact cum o să arate casa ta, atunci când o să fie gata. ”Randările (imaginile 3D) fac parte din prima etapă a proiectului. După discuția cu clientul și după ce măsor spațiul, creez mai multe simulări 3D cu fiecare încăpere pe care urmează să o amenajez, astfel încât clientul să poată vedea, de la bun început, care va fi rezultatul final”, a explicat Alexandru Cojoc.

Vine cu idei. Designerul de interior știe cum să îmbine armonios texturile, culorile sau obiectele de mobilier, ținând cont nu doar de aspect ci și de funcționalitate. ”Unul dintre lucrurile care-mi plac la jobul meu e că pot oferi acel element surpriză care poate face o încăpere sau o locuință deosebită și unică. Iar reacția clienților, atunci când văd rezultatul final, e unul dintre motivele importante pentru care fac ceea ce fac”, a mai spus designerul de interior Alexandru Cojoc.  

 

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: