Evenimentul Zilei > Politica > Alexandru Căuţiş EXPLICĂ DECIZIA de a se ÎNSCRIE în PSD: „Eu sunt un om liber şi acela se numeşte un partid democrat!”
Alexandru Căuţiş EXPLICĂ DECIZIA de a se ÎNSCRIE în PSD: „Eu sunt un om liber şi acela se numeşte un partid democrat!”

Alexandru Căuţiş EXPLICĂ DECIZIA de a se ÎNSCRIE în PSD: „Eu sunt un om liber şi acela se numeşte un partid democrat!”

Jurnalistul Alexandru Căuţiş şi-a argumentat decizia de a candida la alegerile parlamentare din decembrie pe listele PSD.

Căuţiş a fost prezent la Realitatea TV şi a transmis că a ales să candideze la parlamentare, deoarece din funcţia de parlamentar poate face mai mult pentru judeţul din care provine făcând referire la 4-5 proiecte importante pentru judeţ, la o modelare a bugetului judeţului, precum şi la un control parlamentar al comisiilor pentru cheltuirea banului public în Constanţa. Căutiş a mai suşţinut că este conştinet de riscurile de imagine, dar dacă şi le asumă, înseamnă că are ceva de transmis.

"O să vă uimesc, totuşi eu sunt un om liber şi acela se numeşte un partid democrat (n.r PSD). În primul rand, eu nu intru la Constanţa pentru ca este fieful lui Mazăre, dumneavoastră care mă cunoaşteţi de câţiva ani, stiţi că eu nu m-am schimbat un centimetru, deşi am avut presiuni. Faptul că dumneavoastră numiţi PSD Constanţa fieful lui Mazăre este o greşeală. Nu doar din postura de jurnalist, eu chiar m-am pregatit pentru asta, dar în ţara asta, pe lângă meseria de jurnalist, simţi că poţi să aduci sprijinul şi în alt mod decât în presă. Un parlamentar are posibilitatea să modeleze bugetul care priveste judeţul din care face parte şi 2 sa impună un control facut de o comisie pentru cheltuirea banului respectiv", a declarat jurnalistul la Realitatea TV.