Evenimentul Zilei > Actualitate > Alexandra Stan, în are de ȘOC de când a aflat TERIBILA VESTE. „Nu pot să mă gândesc la altceva…”
Alexandra Stan, în are de ȘOC de când a aflat  TERIBILA VESTE. „Nu pot să mă gândesc la altceva…”

Alexandra Stan, în are de ȘOC de când a aflat TERIBILA VESTE. „Nu pot să mă gândesc la altceva…”

Alexandra Stan, aflata momentan in Statele Unite ale Americii, a fost devastată la aflarea vestii ca Dj-ul de origine suedeza Avicii a murit. Comunitatea muzicală a fost luată prin surprindere vineri ca urmare a anunţului că Avicii, superstarul DJ-ul suedez, a murit la Oman la vârsta de 28 de ani. Cauza oficială a morţii sale nu a fost făcută publică, dar în ultimii ani producătorul de hit-uri din spatele pieselor precum colaborarea cu Rita Ora "Lonely Together" şi omniprezentul chart-topper din 2013 "Wake Me Up" a fost foarte vocal cu privire la problemele sale de sănătate, respectiv pancreatita acută cauzată parţial de consumul excesiv de alcool.

Cantareata a aparut pe o inregistrare in care apare plangand, vorbind despre celebrul DJ.

"Sunt foarte tristă! Tocmai am aflat că AVICII a murit. Îmi pare atât de rău, era prea tânăr. Nu pot să mă gândesc la altceva… Nu ştiu cauza morţii, dar era foarte fragil din punct de vedere medical, era foarte bolnav, suferea de pancreatită. Este marepăcat că un artist atât de talentat a murit atât de tânăr", a spus printre lacrimi Alexandra Stan.

BOALA care l-a măcinat pe superstarul Avicii. Ultima fotografie cu el în viață a fost PUBLICATĂ. Foto în text

Comunitatea muzicală a fost luată prin surprindere vineri ca urmare a anunţului că Avicii, superstarul DJ-ul suedez, a murit la Oman la vârsta de 28 de ani. Cauza oficială a morţii sale nu a fost făcută publică, dar în ultimii ani producătorul de hit-uri din spatele pieselor precum colaborarea cu Rita Ora "Lonely Together" şi omniprezentul chart-topper din 2013 "Wake Me Up" a fost foarte vocal cu privire la problemele sale de sănătate, respectiv pancreatita acută cauzată parţial de consumul excesiv de alcool.

În 2014, Avicii a trebuit să anuleze multe spectacole pentru a se recupera după o intervenţie chirurgicală pentru a elimina vezica biliară şi apendicele. În 2013, el a recunoscut într-un interviu cu revista Time că "băut prea mult, petrecând în general prea mult", potrivit mediafax.ro.

La vârsta de 21 de ani, el fusese internat în spital pentru pancreatită acută – un episod scurt şi sever al bolii – care se manifestă prin umflarea pancreasului cel mai adesea cauzată de calculi biliari sau abuzul de alcool.