Alex Velea a refuzat să vină la nunta lui Smiley. Motivul este bizar

Alex Velea a refuzat să vină la nunta lui Smiley. Motivul este bizar Sursă Facebook

Nunta dintre Smiley și Gina Pistol a fost unul dintre cele mai importante evenimente din showbiz, dar mulți s-au mirat că a lipsit Alex Velea, prietenul de o viață al artistului.

Alex Velea a refuzat să vină la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Inițial s-a crezut că Smiley și Alex Velea s-au certat. Dar, se pare că Velea nu a venit la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, pentru că nu a dorit să dea ochii cu Mario Fresh.

Multă lume a crezut că prezentatorul de la Românii au Talent este cel care nu l-a invitat pe Alex Velea, însă adevărul este cu totul altul, deoarece îi leagă o prietenie de mai bine de 20 de ani. Aceștia au și locuit împreună o perioadă, au scos hit-uri pe bandă rulantă și amândoi se numără printre artiștii cu milioane de fani.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi artiști

Relațiile dintre cei doi s-au mai răcit, deoarece celebritatea îl mai schimbă pe om. Da dovadă că în ultimii ani, relația dintre cei doi s-a răcit simțitor, iar Alex Velea a luat decizia de a renunța la colaborarea cu HaHaHa Production, casa de discuri a lui Smiley.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, Gypsophila şi nuntă

Nunta lui Smiley. Sursa foto: Facebook

Deși s-a observat că întrei ei nu mai există o prietenie ca altă dată, cei doi au refuzat să discute în public despre motivele care au dus la ruptură, şi nici nu s-au evitat atunci când au participat la diverse evenimente.

Şi toţuşi, Alex Velea a fost invitat de vechiul său prieten Smiley la nuntă și chiar a confirmat, dar s-a răzgândit în ultimul moment când a aflat că vine și Mario Fresh, cei doi fiind mari „dușmani”.

Alex Velea este un om tare bun, dar este și pricinos, nu iartă și nu uită

Potrivit unor surse apropiate artiștilor, adevăratul motiv pentru care iubitul Antoniei nu a fost prezent la petrecerea care a avut loc la Buftea este cu totul altul:

Sigur că Smiley l-a invitat, iar Alex a și confirmat, de altfel. Gina avusese grijă să-l așeze la masă cu alți cunoscuți, pentru ca atmosfera să fie una cât mai prietenoasă. Cu o zi înainte, însă, Velea a anunțat că nu mai vine. Motivul? Era foarte supărat că vine și Mario Fresh, pe care îl consideră dușman. Alex este un om tare bun, dar este și pricinos, nu iartă și nu uită.

img-24

Sursa foto: Facebook

I-a spus lui Smiley că el nu poate să fie în același loc cu Mario, cu atât mai mult că la petrecere urma să vină și Moșoiu, fostul său impresar, o altă persoană cu care e la cuțite. Smiley a insistat, i-a spus că nu trebuie să interacționeze cu ceilalți în mod direct, că-l așează într-un alt colț al sălii. Nu a fost cu putință să-l convingă. Smiley nu s-a supărat, deși în adâncul sufletului său nici bine nu avea cum să-i pice, potrivit unor surse din anturajul celor doi, care au vorbit pentru cancan.ro.