Evenimentul Zilei > Actualitate > Alex Chipciu a anunțat când va reveni la Steaua: „Încep, chiar dacă am auzit că voi avea dureri la șuturi, la contre”
Alex Chipciu a anunțat când va reveni la Steaua: „Încep, chiar dacă am auzit că voi avea dureri la șuturi, la contre”

Alex Chipciu a anunțat când va reveni la Steaua: „Încep, chiar dacă am auzit că voi avea dureri la șuturi, la contre”

Alex Chipciu a afirmat că așteaptă să revină pe teren la începutul anului viitor și se așteaptă să resimtă probleme după accidentarea de la genunchi.

Alex Chipciu, jucatorul Stelei, a suferit o entorsă la genunchi, în timpul meciului pierdut de „miltiari”, scor 0-1 cu Astra Giurgiu. Fotbalistul a anunțat că așteaptă să fie apt de joc la finalul lunii ianuarie, dar a fost avertizat că va resimți dureri atunci când va șuta și va fi contrat puternic de adversari.

„M-am antrenat din greu în această perioadă, m-am dus la sală zi de zi. Nu puteam să alerg. Nici acum nu pot, dar cred că la sfârșitul lui ianuarie o să reintru în program normal de pregătire cu echipa, după cum mi-au spus atât doctorul, cât și Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul nostru. Sper, așadar, ca la sfîrșitul lui ianuarie să încep, chiar dacă am auzit că voi mai avea dureri la șuturi, la contre", a afirmat Chipciu la Digi Sport.