Evenimentul Zilei > Monden > Alex Bodi, pericol public. Viteza uluitoare cu care a zburat pe Autostrada Soarelui
Alex Bodi, pericol public. Viteza uluitoare cu care a zburat pe Autostrada Soarelui

Alex Bodi, pericol public. Viteza uluitoare cu care a zburat pe Autostrada Soarelui

Proaspăt ieșit din carantina instituționalizată, unde a fost plasat din cauză că, în loc să stea în izolare, așa cum era obligat, Alex Bodi a gonit la volanul Lamborghini-ului său cu peste 100 km/h pe străzile Capitalei. Acum, fostul soț și actualul iubit al starletei Bianca Drăgușanu s-a dat iar în stambă.

Acesta a fost surprins pe Autostrada Soarelui conducând cu 300 km/h, după cum scrie cancan.ro. Limita pe A 2 este de 130 km/h. Se pare că filmarea în care afaceristul gonea nebunește pe A 2 a fost făcută chiar de iubita lui.

Acesta riscă o amendă de aproape 3.000 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. Acum câteva săptămâni, Alex Bodi a fost prins la volanul Lamborghini-ului, conducând cu peste 100 km/h în București. Pe lângă faptul că a rămas fără permis, afaceristul a fost băgat în carantină, la hotelul Ramada, pentru că el, de fapt, trebuie să stea în izolare în perioada 13-26 iunie.

„La scurt timp după ce a fost „închis” în hotelul Ramada, Alex Bodi a contestat, la Judecătoria Sectorului 1 din București, plasarea în carantină instituţionalizată.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în cursul zilei de miercuri, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București au dat decizia în cazul afaceristului. Judecătorii au respins ca nefondată contestația sa.

Soluția pe scurt: Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Recursul se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 01 iulie 2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia magistraților, potrivit cancan.ro.

Imediat după ce a ieșit din carantina, Alex Bodi împreună cu iubita lui, Bianca Drăgușanu, și mai mulți prieteni, a petrecut la mare. Când a fost surprins cu 300 km/h, acesta se întorcea de pe litoral.