Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă pe Aeroportul Timișoara! Stare de urgență din cauza coronavirusului!
Alertă pe Aeroportul Timișoara! Stare de urgență din cauza coronavirusului!

Alertă pe Aeroportul Timișoara! Stare de urgență din cauza coronavirusului!

O mamă a anunțat astăzi autoritățile române că fiicele sale vin cu un avion din Italia, dintr-o zona afectată de coronavirus.

Imediat după aterizarea navei care a decolat din Bergano, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Timiş i-au verificat pe cei doi copii şi încă un pasager, potrivit news.ro.

Rezultatele au fost negative, dar celor trei li s-a recomandat să stea izolaţi în case, timp de două săptămâni.

Mai jos redăm comunicatul Wizz Air despre cazul din Timișoara:

„Autoritățile române au confirmat că pasagerul de pe zborul Wizz Air W6 3552 de la Milano Bergamo la Timișoara nu este infectat cu Coronavirus.

Fără legătură cu acest caz, Wizz Air a luat măsuri de precauție proactive în conformitate cu reglementările OMS (Organizația Mondială a Sănătății). Membrii echipajului nostru primesc periodic date și informații actualizate și complete despre situație, inclusiv despre modalitățile de identificare a semnelor și simptomelor Coronavirusului. În plus, echipele de mentenanță Wizz Air și personalul la sol au ghiduri și proceduri clare în vigoare, așa cum au fost transmise de producătorul nostru de aeronave și de către autoritățile medicale pentru gestionarea eventualelor cazuri”

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: