UPDATE:Polițiștii au anunțat că au găsit-o pe eleva Colegiului Național Spiru Haret din Târgu-Jiu, după mai multe ori de căutări. Fetiţa de 13 ani dată dispărută în Târgu-Jiu, seara trecută, se afla pe o stradă din centrul orașului și a spus că nu a fost victima unei infracțiuni.

“În urma amplelor activități de căutare desfășurate, minora a fost găsită de polițiști pe raza municipiului Târgu-Jiu, în zona Parângu. Pe perioada dispariției, tânăra nu a fost victima niciunei infracțiuni“, transmit reprezentanții IPJ Gorj.


„La data de 24 septembrie, agenții Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că în jurul orei 20.00, când a revenit la domiciliu, de la serviciu, a constatat că fiica sa, Codinoiu Roberta-Gabriela, de 13 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că minora este cunoscută cu plecări repetate. Minora a fost pusă în urmărire, la nivel național, iar polițiștii efectuează verificări și activități specifice pentru identificare.

Persoanele care pot oferi detalii de natură să-i ajute polițiștii să găsească minora sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, scrie gorjeanul.ro.