ALERTĂ! LIFT PRĂBUȘIT într-o CLĂDIRE IMPORTANTĂ din București. O femeie, în STARE GRAVĂ

ALERTĂ! LIFT PRĂBUȘIT într-o CLĂDIRE IMPORTANTĂ din București. O femeie, în STARE GRAVĂ

Un lift s-a prăbușit într-o clădire din centrul Bucureștiului în care se află sediile mai multor instituții. O femeie care se afla în ascensor a fost transportată la spital, în stare gravă. Incidentul a avut loc pe strada Mendeleev, în corpul de clădire al Uniunii Cineștilor.

Inciend șocant în București. Un lift s-a prăbușit în gol, în timp ce o femeie se afla în interior. Incidentul a avut loc în clădirea situată pe strada Mendeleev 28-30, acolo unde se află sediile mai multor instituții.

Conform primelor informații furnizate de ISU București Ilfov, liftul s-a prăbușit în corpul de clădire în care se află sediul Uniunii Cineaștilor din România. Echipajele de pompieri și SMURD care au intervenit la fața locului au găsit victima conștientă și a fost transportată la Spitalul de Urgență „Floreasca”. ISU transmite că au acționat Detașamentul Special de Salvatori și două ambulanțe SMURD.

Totodată, Poliția Capitalei transmite că, în această dimineață, în jurul orei 10.00,  prin apel 112 a fost sesizat faptul, că pe rază sectorului 1, o femeie a suferit o vătămare în urmă căderii cu liftul. La față locului s au deplasat echipaje de salvatori, care au transportat persoană la spital, precum și polițiști ai Secției 1, care au demarat investigațiile în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s a produs acest incident. Cercetările sunt continuate de către subunitatea de poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Ne puteți urmări și pe Google News