Primarul s-a trezit la poartă cu procurori și trupe speciale din structurile M.A.I. care veniseră pentru a percheziționa locuința acestuia.

Potrivit anchetatorilor, primarul Vasile Tabără ar fi împușcat fără drept un căprior după care ar fi sunat să vină autoturismul Primăriei pentru a-l transporta acasă.

Ghinionul edilului a făcut ca autoturismul care se îndrepta spre el să fie aceeași marcă cu al instituției pe care o conduce, însă la volan se afla un tânăr care nu avea nici o legătură cu acesta.

Bănuind că este ceva suspect la mijloc, tânărul șofer a scos telefonul pentru a-l filma pe primar.

În acel moment, edilul ar fi devenit agresiv și după cum susține tânărul, i-a smuls telefonul din mână și i l-a aruncat pe câmp. Acesta nu s-a lăsat și a sunat la 112 reclamând cele întâmplate.

La percheziția de la locuința primarului nu a fost găsită nici urmă de animal împușcat, dar repreyentanții autorităților au verificat armele de vânătoare pe care acesta le deține. Nu sunt excluse și alte percheziții pe raza comunei Hoceni, deoarece anchetatorii suspectează și alte persoane care ar fi luat animalul și l-au transportat într-o locație necunoscută, pentru a-i face urma pierdută, potrivit realitateadevaslui.net