Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă la Constanța. Fetiță, de 6 ani, dispărută de acasă UPDATE
Alertă la Constanța. Fetiță, de 6 ani, dispărută de acasă UPDATE

Alertă la Constanța. Fetiță, de 6 ani, dispărută de acasă UPDATE

Polițiștii din orașul Ovidiu caută o fetiță, de 6 ani, care a plecat de acasă și nu a mai revenit. Denisa Cadrie Memet, ar fi dispărut în jurul orei 18:00, dispariția ei fiind sesizată la poliție o oră mai târziu.

 

UPDATE 27 nov ora 12:00 Fetița, de 6 ani, din Ovidiu, care, așa cum sesizase mama ei la poliție, ar fi dispărut seara trecută, în jurul orei 18:00, a fost găsită, astăzi dimineață, la ora 10:00, pe un câmp  din apropierea casei. “Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni. Se află într-o stare bună de sănătate, dat fiind faptul că, potrivit primelor informații, și-ar fi petrecut noaptea afară, pe câmp”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Andreea Munteanu.

La rândul ei, Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță, spune că “fetita este conștientă, stabilă, a fost transportată la spital pentru examen pediatric, la cererea asistenței sociale”. Poliția efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a dispărut minora. Asta pentru că există contradicții între declarațiile mamei și cele ale bunicii și pare puțin probabil ca un copil, de 6 ani, îmbrăcat doar cu o bluziță, să poată rezista în frig o noapte întreagă. Familia Memet  are șapte copii minori, tatăl fiind plecat la muncă în străinătate.

 

Fetița este căutată în orașul Ovidiu, la rude, vecini, prieteni de joacă, nefiind însă găsită până la această oră. De la ora 18:00 când a constatat că a dispărut, mama Denisei a căutat-o în toate locațiile unde ar fi putut ajunge micuța.  A alertat, apoi, poliția. Nu se știe cum era îmbrăcată fetița când a plecat de acasă.

Denisa Cadrie Memet ar mai fi plecat de acasă, dar mama ei știa întotdeauna că este la vecini sau la rude. “Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze dispeceratul IPJ Constanța, tel. 0241.611364 int.20005”, spune purtătorul de cuvânt al instituției, Andreea Munteanu