Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă la Botoșani. Un bărbat a fost împușcat la maginea unei păduri
Alertă la Botoșani. Un bărbat a fost împușcat la maginea unei păduri

Alertă la Botoșani. Un bărbat a fost împușcat la maginea unei păduri

Un bărbat din Botoșani, în vârstă de 25 de ani a ajuns la spital după ce a fost împușcat în umăr, în timp ce se afla împreună cu un prieten în apropierea unei păduri din localitatea Oneaga, comună Curtești, județul Botoșani.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani, incidentul s-a petrecut joi seară, după ce a primit un apel pe numărul de urgență 112.

Un echipaj de Terapie Mobilă Intensivă al SMURD a intervenit pentru a salva viața bărbatului împușcat

La fața locului a ajuns și o echipă a Inspectoratului de Poliție Botoșani care urmează să stabilească circumstanțele în care bărbatul a fost împușcat.

„În această seară, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un tânăr de 25 de ani ar fi fost împușcat în zona umărului. Din verificările efectuate până în acest moment, s-a stabilit faptul că acesta, în timp ce se află pe un teren limitrof, lângă o zonă împădurită din localitatea Oneaga, comună Curtești, împreună cu un prieten, a auzit un zgomot specific unei arme de foc și a simțit durere în zona umărului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, Maria Carp.

Conform sursei citate, tânărul și-a dat seama abia acasă că are o alică în umăr.

„În cauză se efectuează cercetări de către polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Botoșani, pentru stabilirea tuturor imprejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând că în funcție de rezultatul acestora să se dispună măsuri”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, potrivit stiridiaspora.ro