Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă la Arad: Un bărbat a fost înjunghiat pe stradă. Agresorul este căutat de polițiști
Alertă la Arad: Un bărbat a fost înjunghiat pe stradă. Agresorul este căutat de polițiști

Alertă la Arad: Un bărbat a fost înjunghiat pe stradă. Agresorul este căutat de polițiști

Autoritățile arădene sunt în stare de alertă după ce, noaptea trecută, un tânăr de 32 de ani a fost înjunghiat pe stradă. Acesta traversa un pasaj, unde a fost așteptat de agresorul care l-a înjunghiat, de trei ori, cu cuțitul.

Bărbatul înjunghiat a fost transportat la spital, unde s-a stabilit că are trei plăgi, în torace, la nivelul coapselor și a unui braț. Pacientul a fost dus direct în sala de operații.

Polițiștii îl caută acum pe agresorul care a reușit să fugă și să se ascundă. Anchetatorii nu au reușit încă să stabilească ce s-a întâmplat. „Colegii de la Poliția Municipiului, Secția 2 Micălaca și Serviciul de Investigații Criminale efectuează cercetări pentru depistarea și identificarea autorului, precum și pentru stabilirea stării de fapt. În acest moment se cercetează acest incident sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violente”, transmite Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.