Evenimentul Zilei > Actualitate > ALERTĂ la ARAD. Bărbat înjunghiat de un individ necunoscut. Echipaje de poliție caută în tot orașul
ALERTĂ la ARAD. Bărbat înjunghiat de un individ necunoscut. Echipaje de poliție caută în tot orașul

ALERTĂ la ARAD. Bărbat înjunghiat de un individ necunoscut. Echipaje de poliție caută în tot orașul

Un bărbat de 37 de ani din Arad a fost înjunghiat duminică seară, în jurul orei 20.30, într-un pasaj pietonal care subtraversează calea ferată. Agresiunea a avut loc în carierul arădean Micălaca.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga a afirmat că victima are trei plăgi produse prin înjunghiere, una în torace, una în zona coapselor şi una la braţ. Nu se cunoaște, deocamdată, cine a fost agresorul precum nici motivul agresiunii, potrivit agerpres.ro

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru îngrijiri medicale. Cea mai gravă este plaga din zona toracelui, necesitând intervenţie chirurgicală.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie care au demarat cercetările, ancheta fiind îngreunată de faptul că agresorul a fugit imediat după comiterea faptei.

"Colegii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţe Judeţean Arad, din cadrul Poliţiei Municipiului Arad, şi din cadrul Secţiei 2 de Poliţie Micălaca efectuează cercetări pentru depistarea şi identificarea autorului, precum şi pentru stabilirea stării de fapt. În acest moment se cercetează acest incident sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe", a mai precizat Claudia Iuga.