Un mesaj disperat de pe Facebook al unei mame din Baia Mare atrage atenția asupra pericolului din mijloacele de transport. Ea a transmis pe rețelele de socializare că fiul ei a fost atins în zonele intime de un bătrân care circulă frecvent cu autobuzul.

Femeia a scris un mesaj de avertizare prin care atrage atenția tuturor copiilor să fie atenți când circulă cu atobuzul și să nu cadă în plasa bătrânului.

Copii, feriţi-vă de acest nemernic de om, vă ademeneşte cu bomboane să vă poată pipăi şi prinde de p…  Umblă pe autobuz, are o cârjă”, este mesajul postat de mămică pe Facebook.

Copilul a povestit familiei că bărbatul l-a ademenit cu bomboane că să stea lângă el în autobuz și l-a atins în zonele intime. La câteva zile după incident, mama s-a dus cu copilul în autobuz și l-a luat la întrebări pe bărbat. Nu a primit niciun răspuns. Femeia l-a fotografiat pentru a putea avertiza și restul mămicilor din Baia Mare care își trimit copii la școală cu autobuzul.

Mesajul postat a stârnit reacțiile internauților, din care reiese că bărbatul nu ar fi la prima faptă de acest fel. Polițiștii s-au autosezizat și au demarat o anchetă pentru a-l identifica pe bătrân.

„Ne-am autosesizat în urma informaţiilor apărute în spaţiul public şi am demarat verificări”, a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.