Evenimentul Zilei > Justitie > Alertă în lumea fotbalului românesc. A fost condamnat la închisoare
Alertă în lumea fotbalului românesc. A fost condamnat la închisoare

Alertă în lumea fotbalului românesc. A fost condamnat la închisoare

Este știrea momentului în lumea sportului. Claudiu Drăgan, directorul de competiții al celor de la UTA Arad, a fost condamnat la închisoare.

Claudiu Drăgan, fost jucător la Rapid, Dinamo și Craiova, a fost condamnat la 6 luni de închisoare de către Judecătoria Arad.

Potrivit procurorilor, Claudiu Drăgan și alți doi bărbați au depus mărturii mincinoase într-un dosar în care trei persoane au fost trimise în judecată după ce ar fi bătut și sechestrat un fost angajat al firmei Dey Bodyguard International 2012.

Dosarul a ajuns pe rolul instanței din Arad după ce fostul angajat al firmei Dey Bodyguard International 2012 care a acuzat că a fost sechestrat și bătut a depus mărturie împotriva oficialului de la UTA Arad.

Sentința dată de Judecătoria Arad nu este definitivă

„Condamnă inculpaţii: Drăgan Claudiu, Sas Adrian şi Racoviţă Radu Valentin la pedeapsa de câte: 6 (şase) luni închisoare fiecare, pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă . Pe durata şi în condiţiile prevăzute de art.65 alin. 1 Cod penal inculpaţilor le este interzisă exercitarea drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a), b) Cod penal.

În baza art. 67 alin. 2 Cod penal şi art. 66 alin. 1,2 Cod penal interzice inculpaţilor ca pedeapsă complementară drepturile de la art. 66 lit. a, b Cod penal pe o durată de 2 ani. În baza art. 274 Cod procedură penală obligă inculpaţii la plata sumei de câte 500 lei fiecare, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 8 octombrie 2020”, este decizia Judecătoriei Arad, scrie RTV.

Claudiu Drăgan, trădat de soție

În urmă cu ceva vreme,Claudiu Drăgan a aflat că a fost înșelat de soția sa. Adevărul a ieșit la iveală când aceasta s-a prezentat la emisiunea „Din Dragoste” pentru a îi cere iertare soțului ei.

Helga Drăgan, soția atacantului Claudiu Drăgan. Relația lor se afla în impas, acesta susținând că Helga l-a înșelat cu doi bărbați.

Claudiu nu a dorit să vină, la rândul său, în emisiune, și spune că a fost un moment dificil pentru el atunci când a aflat că soția sa a mers la „Din Dragoste”. Însă, după aceea, cei doi s-au împăcat.

„Nu mi-a fost ușor în acea perioadă. A fost o perioadă neagră, peste care am trecut greu. Atunci, Luțu mi-a fost aproape și a fost foarte important pentru mine. Mă făcea să râd. Nu mi-a plăcut că soția s-a dus la emisiune.

Se uitau și părinții, erau departe de mine și nu înțelegeau prin ce trec. Dar s-a terminat cu bine. Sunt fericit, am un băiat de 11 ani”, a declarat Claudiu Drăgan.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.