Evenimentul Zilei > International > ALERTĂ în lumea filmului. Alain Delon se află în stare gravă. Operaţia care l-ar putea salva nu poate fi făcută
ALERTĂ în lumea filmului. Alain Delon se află în stare gravă. Operaţia care l-ar putea salva nu poate fi făcută

ALERTĂ în lumea filmului. Alain Delon se află în stare gravă. Operaţia care l-ar putea salva nu poate fi făcută

Veste şoc în lumea filmului. Alain Delon este grav bolnav, iar apropiaţii săi se pregătesc pentru ce e mai rău. Cunoscutul actor are grave de sănătate, motiv pentru care nu mai poate fi operat. „Se pregăteşte să moară. Are probleme grave la şold, dar starea în care e nu permite să fie operat. Durerile lui sunt insuportabile.”, scriu jurnaliştii revistei „Lu!”, citaţi de libertatea.ro.

În vârstă de 82 de ani, actorul Alain Delon are  dureri îngrozitoare de şold şi numai o intervenţie chirurgicală ar putea să-l salveze. Investigaţiile făcute de medical său au scos la iveală o infecţie puternică, motiv pentru care medicul este extreme de rezervat în a-l opera. Infecţia provine de la implanturile dentare pe care şi le-a făcut în noiembrie, anul trecut. “Voi părăsi această lume fără regrete. Viaţa nu îmi mai oferă mare lucru. Am cunoscut tot, am văzut tot. Dar, mai ales, urăsc această epocă, mă face să vomit', a spus marele actor”. Sunt cuvintele rostite, cu mult timp în urmă, de însuşi Alain Delon care a mărturisit într-un interviu că presimte că viaţa lui se apropie de sfârşit.