Evenimentul ruriet a avut loc marți seară, când polițistul a fost oprit de colegii săi, care l-au și testat cu aparatul DRUGTEST. Rezultatul a ieșit pozitiv.

„În municipiul București, pe bl. Nicolae Grigorescu (sector 3) un agent de poliție din cadrul D.G.P.M.B. Secția 5 Poliție, aflat în timpul liber, a fost depistat conducând mașina personală, având acest drept suspendat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0. În urma testării cu aparatul DRUGTEST, rezultatul a ieșit pozitiv pentru cocaină”, se arată în comunicatul Poliției.

De asemenea, polițiștii de la Rutieră au oprit trei tineri aflați în traffic care nu au prezentat declarații pe proprie răspundere sau adeverinte emise de angajator. În plus, ei le-au spus polițiștilor care i-au tras pe dreapta că nu știau că sunt necesare adeverințele. Doi dintre ei au primit amendă în valoare de 20.000 de lei iar al treilea, o amendă în valoare de 10.000 de lei.

„În data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, un echipaj al Secției 15 Poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe Bdul A. Obregia, a efectuat semnal de oprire unui autoturism. În interior se aflau trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani”, se arată în comunicatul transmis de Poliţia Capitalei.