Elevă a unui liceu din Caracal, Alexandra Măceşanu a dispărut fără urmă, de miercuri dimineața.  Ea fost văzută ultima dată după ce s-a urcat într-o maşină la ocazie.

Familia şi prietenii au căutat-o ore în şir, au reclamat dispariţia la Poliţie şi au cerut ajutorul oamenilor pe reţelele de socializare, transmite Observator TV.

Alexandra locuieşte în comuna Dobrosloveni din judeţul Olt, iar martorii spun că, miercuri dimineața, s-ar fi urcat într-o maşină la ocazie, în Caracal, pentru a ajunge acasă.

Rudele și cunoscuții au transmis un mesaj disperat pe Facebook:

„Măceșanu Alexandra, în vârstă de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, județul Olt, elevă la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Caracal, a dispărut astăzi (miercuri)  în jurul orei 10! Ea a venit în orașul Caracal singură și a plecat acasă cu ocazie iar de atunci nimeni nu știe nimic de ea. Era îmbrăcată într-o CĂMAȘĂ STIL IE DE CULOARE ALBASTRĂ, BLUGI LUNGI, ȘI TENEȘII DIN POZĂ, părul este de culoare șaten deschis, și mărimea se poate observa în fotografie.

Cine a văzut-o sau știe ceva despre ea ne poate lăsa mesaj în privat sau ne poate contacta la numarul de telefon 0768773156. Cu ajutorul dumneavoastră o putem găsi pe Alexandra. Vă rugăm din inimă distribuiți să afle cât mai multe persoane!”.