ALERTĂ ALIMENTARĂ! Produs RETRAS de urgență dintr-un cunoscut supermarket din România. Există susiciuni de contaminare cu e.Coli

ALERTĂ ALIMENTARĂ! Produs RETRAS de urgență dintr-un cunoscut supermarket din România. Există susiciuni de contaminare cu e.Coli

Un sortiment de brânză a fost retras dintr-un supermarket din România, în urma unei suspiciuni de contaminare cu e-Coli, a anunțat Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Potrivit unui comunicat al ANSVA, Punctul Național de Contact RASFF România a fost notificat joi de către Punctul European de Contact RASFF cu privire la faptul că Mega Image a inițiat o retragere a sortimentului de brânză Reblochon de Savoie au lait cru 450g.

ANSVA informează că „retragerea produsului a fost iniţiată în urma unei informări primite de la furnizorul Societe Fromagerie Chabert despre existenţa unei suspiciuni de contaminare cu Escherichia Coli O26 a produsului Reblochon de Savoie au lait cru 450g, iar loturile suspecte sunt cele a căror serie de identificare începe cu 8CR”.

Magazinele în care a fost distribuit acest produs sunt: Mega Image Ion Mihalache, Mega Image Cobălcescu, Mega Image Băneasa şi Mega Image Tomis Constanţa.

Ne puteți urmări și pe Google News

„În conformitate cu legislaţia în vigoare şi cu procedurile ANSVSA, Mega Image România a transmis Autorităţii anunţul privind retragerea tipului de produs suspicionat, care conţine detalii si recomandări pentru consumatori”, potrivit comunicatului ANSVA.