Două femei au fost bătute în plină stradă în București, în cartierul Drumul Taberei, polițiștii cerând ajutorul populației pentru prinderea agresorului, anunță antena3.ro . Agresorul a avut același mod de acțiune în ambele cazuri, una din femei fiind găsită inconștientă  într-un centru comercial din zonă în timp ce una dintre victime a avut noroc, fiind salvată de un martor care a și sunat la 112.

Atacurile s-au produs în sectorul 6,, la o distanță de nici un kilometru unul de altul. În cazul primei agresiuni, camerele de supraveghere au surprins momentul în care martorul, după ce o salvează pe femeie, sună la 112, agresorul furios năpustindu-se și asupra lui .Polițiștii au ajuns la fața locului, dar bărbatul fugise deja. La scurt timp, un alt apel la 112 anunța că o altă femeie, de 42 de ani, a fost găsită inconștientă într-un complex comercial, această având  semne vizibile de agresiune pe corp , ea fiind dusă la spital.

Mai multe persoane au fost audiate mai multe persoane, iar polițiștii cer ajutorul populației să-l recunoască pe agresor din imagini.  Anchetatorii iau în considerare ipoteza că în ambele cazuri să fie același agresor. „Nu excludem că în ambele cazuri să fie vorba de aceeași persoană, având în vedere că ambele victime au fost femei, ambele au fost atacate în aceeași seară, niciuna nu a fost deposedată de bunuri”, spun oamenii legii.