ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vasile Blaga: "În portbagajul maşinii lui Ponta e liberalul adormit"

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vasile Blaga: "În portbagajul maşinii lui Ponta e liberalul adormit"

Lansarea candidaţilor ARD la alegerile parlamentare, desfăşurată la Opera Română din Bucureşti, a fost presărată cu discursuri ironice la adresa guvernanţilor

Într-un contrast intenţionat cu mitingul candidaţilor USL, care a avut loc pe Arena Naţională, lansarea candidaţilor ARD s-a desfăşurat ieri, la Opera Română, în faţa unei săli în care candidaţii arborau eşarfe albastre şi trandafirii, culorile ARD. Unii mai entuziaşti, ca Andreea Paul Vass, s-au îmbrăcat din cap până în picioare în culorile siglei. Liderii ARD au declanşat bătălia înarmaţi cu sloganul "Reporneşte inima României". "Începe bătălia pentru România dreaptă, o bătălie pe care nu avem dreptul să nu o câştigăm spre binele acestei ţări", i-a îmbărbătat Vasile Blaga pe cei prezenţi.

  • ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Listele candidaţilor, judeţ cu judeţ. Cele mai interesante ştiri. Sondaje şi rezultate

"După guvernarea lui Ponta va rămâne doar dâra de fum a maşinii lui de curse în portbagajul căreia e liberalul adormit", l-a ironizat el pe premier. "Vrem în Europa sau în afara ei? Vrem în civilizaţia prosperităţii, a respectului dintre oameni, a onestităţii, sau vrem în sălbăticia invectivelor, hoţiei, minciunii, lenei? Există un singur drum, care nu poate fi garantat decât de ARD", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu, prezentat de moderator drept "MRU din Ardeal". La lansare a fost prezent şi primarul Clujului, Emil Boc, fostul preşedinte al PDL. Acesta a fost aplaudat de public, iar la final liderii ARD i-au strâns, pe rând, mâna. Un episod emoţionant a fost cel în care pe scenă a fost adus, în căruciorul cu rotile, Iulian Crăciun, contracandidatul lui Dan Voiculescu la alegerile parlamentare.

  • Blaga: Lansarea candidaţilor ARD a costat sub 20.000 de euro. VEZI cine va fi premierul ARD

Acesta a fost aplaudat în picioare. "Menirea mea în viaţă este să-i ajut pe alţii. Am ajutat mii de oameni, vreau să ajut milioane. De aceea candidez", a spus el. Încheierea i-a aparţinut lui Vasile Blaga, care le-a adresat câteva întrebări celor din sală: "Vreţi să guverneze Ponta?". "Nuuuuu", a răspuns sala. "Îl vreţi pe Crinuţ la Cotroceni?". "Nuuuuu", a răspuns iarăşi sala. "Vreţi ca minciuna să devină politică de stat? Atunci la muncă şi să repornim România", i-a îndemnat Blaga pe cei prezenţi la lansarea candidaţilor ARD în alegerile parlamentare.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Udrea: Sloganul de campanie al ARD este mobilizator şi sentimental