Evenimentul Zilei > Politica > ALEGERI LOCALE 2016. INCIDENT ELETORAL în Teleorman, judeţul cu cea mai mare PREZENŢĂ LA VOT
ALEGERI LOCALE 2016. INCIDENT ELETORAL în Teleorman, judeţul cu cea mai mare PREZENŢĂ LA VOT

ALEGERI LOCALE 2016. INCIDENT ELETORAL în Teleorman, judeţul cu cea mai mare PREZENŢĂ LA VOT

Unul dintre candidaţii la Primăria Alexandria, judeţul Teleorman, nu s-a regăsit pe buletinul de vot pe care vroia să pună ştampila. Se vorbeşte, deja, despre reluarea scrutinului

Dumitru Goldbah, candidat din partea Partidului România Unită (PRU), a avut o surpriză, în această dimineaţă, la ora 9.00, atunci când s-a prezentat la o secţie de votare ca să îşi exprime opţiunea pentru alegerea primarului municipiului Alexandria. „Am luat buletinul de vot, am intrat în cabină şi, atunci când am vrut să pun ştampila să mă votez am avut surpriza să constat că nu sunt pe foaie”, a declarat, pentru „Evenimentul zilei”, Dumitru Goldbach.

Candidatul PRU susţine că a raportat incidentul membrilor comisiei de votare. La solicitarea lui Goldbach, au fost verificate celelalte buletine şi s-a constatat că erau în regulă. „Gândiţi-vă că, din cele 40.000 de buletine de vot tipărite pentru primăria Alexandria, pot fi 10% ca acesta, pe care nu se află numele meu, al candidadtului PRU, ce înseamnă aceasta în bătălia electorală”, a adăugat Goldbach.

În judeţul Teleorman, fruntaş în prezenţa la urne cu un procent de 15%,  este primul incident electoral înregistrat în ziua alegerilor iar unii dintre candidaţi susţin că s-ar putea relua scrutinul pentru alegerea primarului, din această cauză.