Cel puțin două persoane din Alba Iulia au fost înțepate pe stradă cu obiecte ascuțite, cel mai probabil ace de seringă, au declarat pentru Alba24, surse din cadrul Spitalului Județean de Urgențe Alba.   

Polţia confirmă

Polițiștii au deschis o anchetă pe acest subiect și au cerut UPU fișele persoanelor care s-au prezentat în ultimele zile la spital cu această problemă. Pacienților li s-a recomandat efectuarea unor analize, pentru hepatitele virale și HIV. Deocamdată nu au fost făcute publice date cu privire la agresor, mai notează Alba24.

”În urma verificărilor au fost identificate două persoane care s-au prezentat în perioada mai sus menționată cu plăgi prin înțepare, afirmând că au fost victime ale unei agresiuni: este vorba despre un bărbat cu vârsta de 63 de ani și o femeie cu vârsta de 37 de ani. Niciunul nu a necesitat internare în regim de urgență, părăsind UPU cu recomandări medicale prin ambulatoriu” au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgențe Alba Iulia"

Pacienților li s-a recomandat efectuarea unor analize, pentru hepatitele virale și HIV  

Reprezentanții IPJ Alba au confirmat că incidentele s-au petrecut în zona Dedeman. Există un cerc de suspecți și se pare că este vorba despre niște tineri, mai spune sursa menţionată.