Evenimentul Zilei > Actualitate > Alba Iulia! A dat foc unei mașini pentru că era beat
Alba Iulia! A dat foc unei mașini pentru că era beat

Alba Iulia! A dat foc unei mașini pentru că era beat

Un tânăr de 30 de ani, originar din județul Brașov, a fost reținut de către polițiștii din Alba Iulia după ce a incendiat o mașină.

La audieri, tânărul a declarat că nu a știut ce face, deoarece era în avansată stare de ebrietate. Pe imaginile surprinse de o cameră de luat vederi, amplasată la câțiva metri de locul unde a avut loc incidentul, tânărul din Brașov poate fi văzut cum umblă în chiloți și cu un halat de baie pe stradă, clătinându-se zdravăn. La un moment dat, acesta merge spre un autoturism care avea portbagajul deschis, după care dă foc mașinii.

”În sarcina acestuia s-a reținut faptul că în noaptea de 10/11 februarie 2020, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi profitat de faptul că portbagajul unui autoturism parcat pe B-dul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia nu a fost asigurat și ar fi provocat un incendiu în interiorul acestuia. Polițiștii din Alba l-au identificat și reținut pe un tânăr din județul Brașov, care în noaptea de luni spre marți ar fi incendiat o mașină parcată pe o stradă din Alba Iulia.

Este cercetat pentru distrugere și va fi prezentat în fața magistraților. În urma incendiului, autoturismul, care aparține unei firme de taxi, a fost distrus în proporție de 40 %. Față de tânăr a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, 12 februarie, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale”, au declarat polițiștii din Alba Iulia, citați de Alba24.ro.