Concluzia sugerată: Mama Luizei e o curvă. S-a năpustit apoi asupra mamei pentru a-i cere să dea proba ADN. Aceasta refuză. Și eu aș fi refuzat. DIICOT vrea să închidă și cazul Luizei. Are nevoie pentru asta de plantarea de probe. Față de acestea, îmi permit să remarc: 1. E greșită afirmația un război. Mai precisă ar fi Un nou război. În nefericita Declarație de presă din septembrie, un soi de copy-paste al comunicatelor publicitate de DIICOT, Felix Bănilă zice la un moment dat: „La data de 31 iulie 2019 s-a dispus efectuarea unei constantări tehnicoștiințifice pentru detecția comportamentului simulat de către specialiști din cadrul Direcției Generale a Municipiului București, serviciul criminalistic, cu privire la inculpat. La data de 01 iulie 2019 aceeași constatare privind detecția comportamentului simulat a fost dispusă și cu privire la mama și bunicul matern al victimei Melencu Luiza Mihaela de către specialiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, serviciul criminalist.”

Cum adică? Nu numai Gheorghe Dincă, prezumtivul asasin al Luizei, a fost suspectat de comportament simulat, dar și mama și bunicul Luizei? În ce consta comportamentul simulat pentru Felix Bănilă? În plîngerea că Luiza a fost răpită? 2. După cum merg treburile, nu peste mult timp mama și bunicul Luizei vor fi arestați. Gheorghe Dincă va fi eliberat și i se va da în primire casa și curtea, făcute lună de firma de salubritate DIICOT Central.

***

Doar Traian Băsescu ne poate spune. Democrații au anunțat declanșarea procesului de demitere a lui Donald Trump. Sau mai degrabă tentativa de declanșare: inițiativa nu se bucură de sprijinul electoratului american. Mult mai important ca argument că ne aflăm doar în fața unei tentative: Donald Trump e acuzat, în urma unei așa-zise scurgeri de informații de la Casa Albă, vizînd convorbirea telefonică dintre președinte și președintele ucrainean, de presiune asupra omologului său din Est pentru a ancheta afacerile de corupție ale fiului lui Joe Biden, suspect în Ucraina de jaf banditesc pe seama statului.

Față de acestea, îmi permit să observ: 1. Bătălia politică din America poate atinge în ferocitate chiar și dezvăluirea unei convorbiri secrete a președintelului cu un alt șef de stat. Despre Klaus Iohannis nu se dezvăluie nici măcar cum se scobește în nas, de plictiseală, la Cotroceni. Fericit președinte căruia antecesorul i-a lăsat moștenire o țară angajată cu ziua la Sistemul instituțiilor de forță! 2. Care va să zică, prin fiu-său, Joe Biden, fostul vicepreședinte al SUA, se pricopsea pe seama amărîților de ucraineni. Firește, descindea la Kiev din cînd în cînd pentru a da babuinilor de acolo lecții de anticorupție, de corectitudine. Asta în timp ce orice anchetă despre odrasla sa era blocată. Cum să cuteze nefericitul de Poroșenko să lase Procuratura s-o investigheze pe odrasla Stăpînului. Joe Biden a fost și prin România pe vremea mandatului lui Traian Băsescu. Babuinii au simțit trecîndu-le prin vintre o adiere de respect. Unii nici nu s-au mai dus la toaletă, emoția de a ști că sînt martorii unui eveniment – a descins pe meleagurile noastre însuși Vizirul! – blocîndu-le vezica urinară.

Doar Traian Băsescu știe pentru ce afaceri jegoase a venit la noi în realitate domnul vicepreședinte. Știe, dar nu spune. Deși ar trebui s-o facă, dacă ne gîndim cum l-a executat Marele Licurici.

***

De ce a venit olandezul în România. După Cazul Caracal o nouă tragedie a zguduit România. O fetiță de 11 ani, Mihaela-Adriana Fieraru, din Dîmbovița, a fost răpită în plină zi, dusă pe un drum părăsit și ucisă cu sînge rece. Autorul acestor monstruozități e un pedofil venit din Olanda în România pentru a-și satisface poftele perverse. Revenit în Olanda bine mersi, în timp ce autoritățile se făceau că sînt în căutarea vinovatului, criminalul a fost dat de poliția din țara saboților ca sinucis. Față de acestea, îmi permit să observ: 1. Olandezul a ales România și nu Germania sau Franța pentru a-și rezolva poftele criminale. De ce România?

Nu numai pentru că în viziunea olandezilor România e o țară amîrîtă, unde părinții își doresc ca fetițele lor să fie violate de străini, un loc unde fetițele și băiețașii stau la îndemîna perverșilor din Occident, dar și pentru că e o țară coruptă, cu o poliție coruptă și mai ales cu o Justiție șpăgară. Potrivit olandezilor și occidentalilor în general, în România poți face orice. E imaginea intens promovată în Olanda și în Occident de Klaus Iohannis și gașca. 2. Poliția română a prezentat descoperirea cadavrului ca un succes indiscutabil al profesionalismului ei. Din cîte știu, misiunea Poliției e să prevină ajungerea unei fetițe în stadiul de cadavru. Ca și în cazul Alexandra, am sesizat o veritabilă jubilație la autorități cînd au anunțat descoperirea cadavrului. Ce mai încolo și încoace! Avem o Poliție a cărei misiune pare a fi descoperirea cadavrelor în cazul unor crime. 3.

Criminalul, după ce a ajuns în Olanda, a intrat cu mașina într-un autotren. În astfel de cazuri, e nevoie de timp pentru a stabili ce s-a întîmplat. Poliția olandeză a anunțat, la scurt timp după producerea accidentului, că e vorba de o sinucidere. Ai dracului olandezi! Știau că insul se va sinucide din chiar clipa cînd au aflat de crimă. Și Poliția s-a apucat să-l urmărească. Întrebîndu-se, curioasă, cînd și cum se va sinucide. Dacă România n-ar fi Babuinia în care perverșii din Occident vin la vînătoare de copile, autoritățile ar fi trebuit să ceară de la olandezi mai multe amănunte și să le ofere opiniei publice de la noi. Autoritățile noastre au răsuflat ușurate la cele transmise de olandezi. Ce coșmar ar fi fost pentru ai noștri dacă pedofilul n-ar fi fost sinucis de ai lui! Olanda a fost și este una dintre țările occidentale care tratează România ca pe o colonie de mîna a doua. Încă de pe vremea lui Ceaușescu, ambasada Olandei la București a fost un cuib de diversiune antiromânească. A rămas așa și după 30 de ani de la Revoluție.

Companiile olandeze au afaceri bănoase în România. Dacă insul nu era sinucis de ai lui, ai noștri ar fi trebuit să ceară extrădarea criminalului. Mai mult ca sigur, Justiția olandeză, convinsă tot de români că Poliția, Parchetul și Justiția din România put de corupte ce sînt, nu ar fi acceptat extrădarea. Klaus Iohannis ar fi fost obligat să intervină public împotriva Olandei. Împotriva Olandei?!