Evenimentul Zilei > Actualitate > Adversara Simonei Halep a trăit anul trecut o DRAMĂ. Cum a ajutat-o TENISUL să depăşească momentul dificil
Adversara Simonei Halep a trăit anul trecut o DRAMĂ. Cum a ajutat-o TENISUL să depăşească momentul dificil

Adversara Simonei Halep a trăit anul trecut o DRAMĂ. Cum a ajutat-o TENISUL să depăşească momentul dificil

Fosta lideră a tenisului mondial, care se va confrunta astăzi cu Simona Halep, în semifinalele turneului de la Stuttgart, a suferit o decepție uriașă anul trecut, când întregul ei univers s-a prăbușit după ce a fost părăsită de iubit cu puțin timp înainte de nuntă.

După o relație de trei ani cu numărul 1 mondial la golf, Rory McIlroy, Caroline Wozniacki a avut parte, anul trecut în mai, de șocul vieții, când acesta a anunțat-o, prin telefon, că relația lor s-a terminat, în condițiile în care cei doi trimiseseră deja invitațiile la nunta ce fusese programată pentru luna noiembrie.

Jucătoarea daneză a fost traumatizată profund de decepția amoroasă, având nevoie de luni bune pentru a putea vorbi cu presa despre nefericitul incident, iar trauma sentimentală i-a afectat serios cariera, Caroline Wozniacki fiind eliminată din primul tur la French Open.

"Aveam tot ce-mi doream, o carieră impresionantă, urma să mă căsătoresc, aveam o familie perfectă. Eram foarte, foarte fericită. Și, dintr-o dată, lumea mea s-a întors pe dos. Am fost șocată pentru că mă așteptam ca măcar să avem o discuție față în față. Dar nu, mi-a spus-o la telefon și apoi nu am mai vorbit niciodată. Și pentru ca lucrurile să fie și mai complicate, a făcut totul public imediat. A trimis un comunicat de presă și, dintr-o dată, m-am trezit în fața situației împlinite. A fost ca și cum ar fi murit cineva apropiat", mărturisește Caroline Wozniacki, potrivit Daily Mail.

Drept urmare, primul meci susținut de jucătoarea de 25 de ani, la French Open, anul trecut, a fost un dezastru total. "Când am intrat pe teren, am simțit că privirile tuturor ațintite asupra mea și o senzație copleșitoare de milă. Și mi-am zis: "Sunt ok, nu ceda milei, nu mai sunt copil. Voi fi ok". Am încercat să joc, dar degeaba. Pentru a juca bine trebuie să fiu fericită, încântată, iar atunci aveam senzația că sunt la o înmormântare", își amintește jucătoarea daneză.