Evenimentul Zilei > Politica > Adrian Năstase FACE MIŞTO de Dragnea şi de Tudose. Ex-premierul a postat o fotografie cu DOUĂ CURCI: „COABITAREA funcţionează la Cornu!”
Adrian Năstase FACE MIŞTO de Dragnea şi de Tudose. Ex-premierul a postat o fotografie cu DOUĂ CURCI: „COABITAREA funcţionează la Cornu!”

Adrian Năstase FACE MIŞTO de Dragnea şi de Tudose. Ex-premierul a postat o fotografie cu DOUĂ CURCI: „COABITAREA funcţionează la Cornu!”

Fostul premier şi preşedinte al PSD – l-am numit pe Adrian Năstase – îi transmite, pe blog, lui Liviu Dragnea că, „într-o societate civilizată”, cooabitarea este „necesară” şi atunci când preşedintele unui partid de guvernare nu este premier. Totodată, Adrian Năstase se amuză pe seama lui Dragnea şi Tudose postând o fotografie cu două curci care coabitează paşnic la Cornu.

EVZ vă prezintă declaraţiile fostului premier.

Despre coabitare și civilizație

Co-abitarea înseamnă că, în anumite condiţii, într-o societate civilizată, este necesar să con-vieţuieşti cu o altă persoană. Eşti nevoit, în mod obiectiv, să faci acest lucru. Poate fi vorba de vecini dar şi de reprezentanţi ai instituţiilor statului.

Sfaturi și exemple             

Coabitarea poate fi determinată, în politică, de alegatori. Ei pot alege un parlament de o anumită culoare şi un preşedinte de altă culoare. Este cazul şi acum. Se spune că alegătorii nu greşesc niciodată. Am unele îndoieli. Spre exemplu, atunci când l-au votat de doua ori pe Băsescu. Dar asta e…Istoria nu poate fi schimbată. Problema este ce învăţăm din ea. Coabitarea poate fi necesară şi atunci când preşedintele unui partid aflat la guvernare NU ESTE şi premier. Apare necesitatea unui alt tip de coabitare.

Coabitarea curcilor

Important este că aceste tipuri de coabitare să se bazeze pe regulile constituţionale dar şi pe reguli clare, de departajare a competenţelor. La Cornu, se pare ca regulile de coabitare functioneaza foarte bine”, mărturiseşte Adrian Năstase, postând o fotografie cu două curci pașnice.  

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: