Adrian Mutu, două fete şi-un băiat!

Adrian Mutu, două fete şi-un băiat!

Fotbalistul român a devenit tată pentru a treia oară. Consuelo, soţia „Briliantului“, a născut ieri o fetiţă, care va fi botezată Maya Vega.

Familia fotbalistului român Adrian Mutu are de ieri un nou membru. Maya Vega, al treilea copil al vedetei de la echipa italiană AC Fiorentina, a venit pe lume într-o clinică din Miami (SUA), în jurul orei locale 6.52 (n.r. - 13.52 ora României).

Fetiţa a avut la naştere 3,600 kilograme şi 52 de centimetri. Atât Maya, cât şi mama sa, Consuelo, a doua soţie a lui Adi Mutu, sunt perfect sănătoase. Alături de ele sunt prezenţi şi părinţii lui Adrian Mutu, care s-au deplasat special la Miami pentru a-şi vedea nepoata.

„Sunt copleşit de bucurie. Este un copil pe care atât eu, cât şi Consuelo ni l-am dorit foarte mult şi aproape că ne pierduserăm răbdarea aşteptând-o“, s-a confesat, după naşterea fiice sale, atacantul român (29 de ani). „Mi-au dat lacrimile“ Maya Vega (n.r. - Vega este o stea din constelaţia Lyra, considerată cel mai important astru pentru pământeni după Soare) mai are o surioară, Adriana, în vârstă de aproape 2 ani, primul copil al starului de la Fiorentina din căsnicia cu dominicana Consuelo. Vorbind despre mezina familiei Mutu, atacantul din naţionala României a mărturisit: „Mi-au dat lacrimile când am luat-o în braţe. Sunt bucuros că este fetiţă şi că diferenţa de vârstă dintre ea şi Adriana este foarte mică, pentru că asta înseamnă că vor fi apropiate. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce mi se întâmplă“.

Ne puteți urmări și pe Google News

Adrian Mutu mai are un băiat, Mario, în vârstă de cinci ani şi jumătate, rezultat din mariajul cu Alexandra Dinu. Căsnicia dintre fotbalistul român şi Alexandra s-a destrămat în 2003, iar în prezent Mario locuieşte cu mama sa la Milano, dar petrece mult timp şi cu noua familie a tatălui său.

Fiorentina a dat sfoară-n ţară Fericitul eveniment din familia „Briliantului“ n-a fost trecut cu vederea nici de site-ul oficial al grupării AC Fiorentina, echipă pentru care Mutu a înscris în acest sezon 17 goluri în Serie A şi şase în Cupa UEFA. „S-a născut o nouă stea: Maya Vega. Întreaga echipă a Fiorentinei se bucură alături de familia lui Adrian Mutu“, a notat pagina de internet a formaţiei toscane.

Suspendat pentru ultimele două etape din campionatul de fotbal al Italiei, Adrian Mutu a renunţat şi la vacanţa în Turcia alături de lotul de fotbalişti din Liga I dintre care selecţionerul Victor Piţurcă va alege jucători pentru Euro 2008.

BOMBE PE SITE

Farsă: Mutu, transferat la AS Roma pentru 37 de milioane de euro Supăraţi că marile publicaţii din Italia nu-i citează atunci când le preiau ştirile, redactorii de la site-ul www.fiorentina.it au anunţat ieri că au „exclusivităţi“ importante legate de gruparea toscană. Pagina de internet a suporterilor a trecut la farse: Adrian Mutu - aflat în vizorul mai multor echipe, printre care se numără Bayern München şi Real Madrid - va fi cedat la AS Roma în schimbul fabuloasei sume de 37 de milioane de euro! Printre altele, www.fiorentina.it a notat că portarul Sebastian Frey „abia a semnat un contract cu AC Milan“ şi că mijlocaşul Zdravko Kuzmanovici a fost suspendat din activitate.

Adrian Mutu, fotbalist român: „Sunt copleşit de bucurie. Este un copil pe care atât eu, cât şi Consuelo ni l-am dorit foarte mult şi aproape că ne pierduserăm răbdarea aşteptând-o . Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce mi se întâmplă.“