Adrian Mititelu Jr, tratat în mare secret la Floreasca. Patronul FC U Craiova, cerință specială pentru medici

Adrian Mititelu Jr, tratat în mare secret la Floreasca. Patronul FC U Craiova, cerință specială pentru medici Sursa foto: Instagram

Adrian Mititelu Jr. este internat la Spitalul Floreasca, secția ATI, după ce s-a intoxicat cu medicamente. Fiul patronului FC U Craiova a ajuns pe mâinile medicilor după meciul cu  Dinamo, încheiat cu scorul 1-1. Medicii bucureșteni au primit indicații  de la tatăl acestuia, care le-a cerut să nu ofere informații legate de starea lui de sănătate sau de tratamentul pe care îl primește.

Adrian Mititelu Jr., tratat în mare secret la Spitalul Floreasca

Conform patronului FC U Craiova, Adrian Mititelu Jr. a ajuns la spital din cauza stresului. Pentru a face față presiunii, acesta ar fi luat o doză mai mare de antidepresive.

Adrian Mititelu, FCU Craiova

Adrian Mititelu, FCU Craiova. Sursa foto: Facebook

„E în spital. A luat niște medicamente pe fond de stres. Antidepresive d-alea, ca Xanaxul, dar nu Xanax. Nu știu cum se numesc. Acum e bine. Nu a vrut să se sinucidă! După meciul cu Dinamo, pe fond de stres, a luat mai multe decât trebuia”, a declarat Adrian Mititelu.

Patronul FC U Craiova le-a cerut medicilor să nu ofere informații despre fiul lui

Patronul echipei craiovene le-a cerut doctorilor să nu ofere informații legate de starea fiului său sau despre tratamentul pe care acesta în primește în spital.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform unor surse, Adrian Mititelu Jr. ar fi luat o doză prea mare de medicamente antidepresive pentru a se calma. Tânărul a recurs la acest gest la scurt timp după încheierea partidei dintre U Craiova și Dinamo.

Adrian Mititelu Jr

Sursa foto: Instagram

Probleme în familia lui Adrian Mititelu Jr.

Internarea fiului patronului craiovean nu este singurul impas prin care familia lor a trecut. Ultimele luni au fost presărate de tensiuni între cei doi. La începutul lunii aprilie, Adrian Mititelu Jr. a declarat că întreaga conducere a echipei U Craiova ar trebui să plece, făcând referire inclusiv la tatăl său. În replică, patronul echipei craiovene a fost la fel de acid la adresa fiului lui.

„Aceste disensiuni dintre mine și el apar pentru că el are o opinie despre unii jucători, eu am altă opinie, dar sunt chestiuni care ar fi trebuit să rămână secrete. Nu stabilește Adiță ce și cum la clubul ăsta niciodată. El încearcă să arunce problema pe mine acum. Da, eu sunt de vină pentru tot ce e rău. Eu fac echipa, eu le spun cum să facă, cum să joace. Niște aberații!”, a declarat patronul FC U Craiova.