Evenimentul Zilei > Actualitate > Adrian Mititelu acuză că este vânat de procurorii DNA
Adrian Mititelu acuză că este vânat de procurorii DNA

Adrian Mititelu acuză că este vânat de procurorii DNA

Fostul finanțator al Universității a lansat un atac furibund, după ce a fost trimis în judecată pentru înșelăciune și evaziune

Adrian Mititelu a luat foc după ce a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și splărare de bani. Fostul finanțator al Universității Craiova a postat pe Facebook o serie de mesaje virulente, îndreptate către procurii DNA.

„Țuluș a dat cel puțin 10 nup-uri”

„Procurorul Țuluș a negociat cu PSD-ul înainte de alegerile prezidențiale acest dosar. Țuluș avea promis de la PSD redobândirea privilegiilor de pe timpul lui Morar. Se cunoaște în cercuri restrânse că el este de fapt omul care conducea o mare parte din DNA. Țuluș a dat cel puțin 10 nup-uri legate de FRF, Sandu sau alte persoane din frf/lpf…”, a scris Mititelu.Luni, după trimiterea în judecată, olteanul arătase cu degetul spre procurorul Cristina Fota Bărbulescu. „Am fost trimis în judecată în ciuda faptului că; – Așa zis-ul transfer nu s-a mai finalizat, jucătorul fiind legitimat la Fc Steaua în postura de jucator liber de contract!”. Mititelu vorbește despre transfeul lui Mihai Costea, la Steaua, perfectat în 2011. Atunci, jucătorii Craiovei se aflau sub sechestrul ANAF, dar „Nilă” a plecat liber de contract, după dezafilierea oltenilor, în vara anului 2011. Însă, în primăvară, Gigi Becali plătise pentru fotbalist, 1,4 milioane de euro.

„Am stins acest litigiu”

Ieri, Mititelu a publicat pe contul de Facebook un act din 2013, care dovedește că transferul a fost nul. „Dovada că procuroarea FOTA BARBULESCU a confecționat un dosar fraudulos. Mai jos vă prezint Convenția încheiată între FC UNIVERSITATEA CRAIOVA și FC STEAUA prin care cele două părți au convenit să declare nul transferul și să nu mai aibă nicio pretenție una față de cealaltă. Inițial, STEAUA ne somase să plătim acești bani, respectiv în data de 01.02.2013, ulterior in 09.02.2013 am stins acest litigiu de comun acord (…)”, a scris Mititelu. Contactat de EVZ, Mitică Dragomir, fost șef al LPF, s-a limitat să declare. „Ăsta e un escroc internațional. Să vă zică el cu cât a prejudiciat statul.”

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: