Evenimentul Zilei > Actualitate > Adolescent bătut cu bestialitate la Pitești. Poliția a deschis dosar penal
Adolescent bătut cu bestialitate la Pitești. Poliția a deschis dosar penal

Adolescent bătut cu bestialitate la Pitești. Poliția a deschis dosar penal

Un copil a fost bătut cu bestialitate, după o ceartă cu alți doi băieți de vârsta lui. Incidentul de o violență extremă s-a petrecut într-un cartier din municipiul Pitești.

O ceartă dintre trei adolescenți minori s-a transformat într-o bătaie în toată regula, duminică seara, într-un cartier din municipiul Pitești. Un băiat a fost bătut crunt de tovarășii săi de joacă, iar imaginile au ajuns, așa cum se întâmplă, mai nou, virale pe internet. În acest caz, poliția a declanșat o anchetă, urmând să stabilească ce s-a petrecut și să ia măsurile ce se impun.

Toți cei implicați urmează să fie audiați de către polițiști, care au anunțat, după apariția imaginilor în spațiul public, că au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe. Cei trei adolescenți cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani și au fost identificați în baza imaginilor care au apărut în spațiul public.

În imagini se poate vedea cum un copil este lovit cu sălbăticie, iar pe fundal se poate auzi cum mai mulți tineri îi cer bătăușului să se oprească.

„Răzvan, lasă-l” se aud strigătele, de pe margine, ale martorilor.

Poliția a fost sesizată de un adult care se afla în zonă și care a sunat la numărul de urgență 112, solicitând intervenția autorităților.

Comunicarea oficială a Poliției

La câteva ore după incidentul violent, reprezentanții IPJ Argeș au transmis un comunicat în care au prezentat starea de fapt.

„În cursul serii de 04 iulie a.c., Polițiștii din cadrul Poliției Municipale Pitești au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în cartierul Trivale din Pitești, a avut loc o stare coflictuală între mai mulți tineri.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, care au identificat trei tineri, cu vârste între 13 și 14 ani, implicați în conflict.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis polițiștii piteșteni.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: