Celelalte contracte denunțate sunt cele cu diferite SRL-uri, pentru măsurători de emisii în aer, poluanți în sol și zgomot la limita incintei centralei RADET de la Casa Presei, pentru repararea unei mașini de procesare a corespondenței, pentru livrarea de apă minerală carbogazoasă și, respectiv, pentru echipamente IT. Documentul Rominsolv nu menționează valoarea contractelor, potrivit profit.ro.

În noiembrie, administratorul judiciar Rominsolv a cerut instanței de judecată prelungirea termenelor de înregistrare, verificare și definitivare a creanțelor creditorilor Regiei aflate în insolvență, motivând că aceștia au depus un număr foarte mare de înscrisuri în susținerea pretențiilor lor, din care reies diferențe semnificative față de datele din contabilitatea RADET, fapt care necesită timp suplimentar pentru verificare. Tribunalul București a admis solicitarea lui Piperea pe 7 decembrie.

"Reprezentantul convențional al administratorului judiciar afirmă că au fost formulate declarații de creanță în  număr de 92, acestea fiind însoțite de un volum foarte mare de  înscrisuri, iar în plus, în urma analizei acestora, rezultă diferențe semnificative de valoare în raport cu evidențele contabile ale debitorului, motiv pentru care, în vederea verificării acestor aspecte, se impune prelungirea termenelor", se arată în motivarea deciziei instanței de admitere a solicitării de prelungire.