Evenimentul Zilei > Actualitate > Adi Mutu, ACUZAT că ar fi BLĂTUIT meciul cu Astra. Reacția „Briliantului”
Adi Mutu, ACUZAT că ar fi BLĂTUIT meciul cu Astra. Reacția „Briliantului”

Adi Mutu, ACUZAT că ar fi BLĂTUIT meciul cu Astra. Reacția „Briliantului”

ASA Târgu Mureș a pierdut categoric, pe teren propriu, în etapa precedentă a play-off-ului Ligii I, scor 1-4, cu Astra, lucru ce a iscat un scandal monstru în rândul clubului ardelean.

Fostul viceprimar Caludiu Maior, finanțatorul lui ASA, l-a luat în colimator pe Mutu, după evoluția lamentabilă din jocul cu Astra. Cei doi au luat masa împreună, după meci, moment în care Maior i-a spus direct lui Mutu: „De ce ai blătuit meciul cu Astra?”. „Briliantul” și-a ieșit din fire, și astfel s-a iscat întregul scandal. 

Cei drept, Marius Șumudică, antrenorul trupei giurgiuvene, a declarat înaintea acelui joc că îl așteaptă pe Mutu la echipa sa, pentru a evolua din nou în cupele europene.

Potrivit DolceSport, Daniel Stanciu (directorul sportiv al echipei din Târgu Mureș) a mers la antrenamentele formației şi i-a transmis atacantului că el este un simplu jucător şi nu are dreptul de a conduce şedinţa tehnică. Evident, Mutu nu a rămas dator, iar între cei doi a urmat un schimb dur de replici.

„Domnilor, nu m-am certat cu Daniel Stanciu sau cu altcineva…sunt accidentat şi am venit la Bucureşti având permisiunea clubului bineînţeles… Luni voi fi la meci, alături de colegii mei…”, a scris Mutu pe contul său de Facebook.