Evenimentul Zilei > Actualitate > Adi Minune, prins în flagrant de polițiști. Mascații au intrat peste ei VIDEO
VIDEO

Adi Minune, prins în flagrant de polițiști. Mascații au intrat peste ei VIDEO

Celebrul interpret de manele Adrian Minune a fost verificat de polițiști după ce oamenii legii au intervenit la o petrecre în care participa în calitate de naș de botez…Surpriza oamenilor legii a fost după ce au descoperit cine este cumătrul

Polițiștii din Buzău au descins la un botez la care participau circa 250 de invitați. Mare naș era chiar Adrian Minune, celebru interpret de manele.

Printre invitați se numărau și alte vedete ale muzicii de petrecere, dar și mulți interlopi. De asemenea, pe lista celor care urmau să vină la petrecere apărea numele lui Florin Salam. Polițiștii au stricat, însă, petrecerea, în jurul orei 22.30, astfel că Salam nu a mai ajuns la eveniment.

Cheful a fost oprit, luni seară, de oamenii leegii care au constatat că organizatorul, chiar tatăl copilului creștinat, este cercetat și pentru proxenetism.

Mai exact, din datele intrate în posesia evz.ro, reiese că tatăl copilului botezat, de 31 de ani, patron al localului în care s-a desfășurat petrecerea cu 250 de invitați, se afla sub control judiciar, alături de un alt bărbat, de 28 de ani.

Amândoi sunt acuzați de proxenetism, într-un alt dosar, în care cumătrul lui Adrian Minune a fost pus sub acuzare.

Drept urmare, polițiștii vor informa instanța cu privire la petrecerea pe care a organizat-o luni seară, încălcând toate regulile de prevenire a îmbolnăvirii.


Chef ca-n zilele bune cu Adi Minune. „Poate să vină și miliția îmi asum eu”

Adrian Minune, pregătit să dea bomba în lumea manelelor? VIDEO


Practic, oamenii legii au descins în comuna Merei, din județul Buzău, la un cort în care aveau informații că se organizează o petrecere cu sute de invitați. Când au ajuns la Merei, polițiștii au găsit în cortul respectiv circa 250 de persoane, care nu respectau nici o regulă de prevenire a coronavirusului.

 

Pe lista celor care urmau să vină la petrecere apărea numele lui Florin Salam. Polițiștii au stricat însă petrecerea, în jurul orei 22.30, astfel că Salam nu a mai ajuns la eveniment.

 

 

În urma celor constatate luni seară, organizatorul evenimentului, totodată tatăl copilului botezat, a fost amendat cu 10 000 de lei.

 

Legat de acest aspect, oficiali din Poliția Română au precizat, pentru evz.ro, că ieri, în intervalul 19.00 – 01.00, „în cadrul unor acțiuni organizate pe raza municipiului Buzău și a comunelor limitrofe, polițiști împreună cu jandarmi, au controlat un agent economic cu obiect de activitate organizarea de evenimente private din Merei”.

„Având în vedere că la momentul controlului, în interiorul incintei, era în desfăşurare un eveniment (botez) la care participau aproximativ 250 persoane, poliţiştii au adus la cunoștință organizatorului – un tânăr de 31 de ani din localitate prevederile legale și au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de Covid-19.

 

În consecință, s-a luat măsura sancționării contravenționale a organizatorului amendă de 10.000 lei, conform legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemie de Covid-19.

 

În urma intervenției toți participanții au părasit locația”.

 

Oficiali din Poliția Română au mai precizat că, în urma verificărilor în bazele de date specifice, a reieșit că tânărul de 31 de ani din Merei se află sub măsura preventivă a controlului judiciar.

 

Astfel, au fost informate autoritățile competente pentru a dispune în consecință.

Legat de cumătrul lui Asrian Minune, DIICOT transmitea, atunci când a fost trimis în judecată, că racola fete din România și Bulgaria, prin meetoda „Lovr Boy” și le obligau să se prostitueze.

Iată ce a transmis Poliția Română legat de acest caz, pe 22 iulie 2020:

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, au efectuat 13 percheziţii la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de proxenetism și spălare de bani”.

 

Totodată, „poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, au documentat activitatea infracţională a unui grup infracțional organizat (alcătuit din 12 membri), specializat în proxenetism și spălare de bani, ce ar fi acționat în mai multe țări din spațiul European”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: