Evenimentul ZileiMondenAdevărul din spatele divorțului dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu. A recunoscut după 11 ani

Adevărul din spatele divorțului dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu. A recunoscut după 11 ani

Adevărul din spatele divorțului dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu. A recunoscut după 11 ani
Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost unul dintre cele mai controversate cupluri. La 11 ani de la divorț, fostul afacerist a dezvăluit adevăratul motiv din spatele separării. El a precizat că Dumnezeu rezolvă tot.

La 11 ani de la divorț, Irinel Columbeanu a povestit de ce s-a despărțit cu adevărat de Monica Gabor. El a recunoscut că îi pare rău că s-a separat de aleasa lui, dar că se bucură pentru viața pe care fiica lui, Irina, o are.

„Da, regret divorțul, cu toate că una peste alta înlănțuirea ulterioară a consecințelor sale nu a fost chiar defavorabilă Irinei. Și nici Monicăi și, dacă mă gândesc bine, nici mie. Dumnezeu știe întotdeauna ce să ne arunce în cale. Dacă nu era acel scandal, nu se ajungea aici. Pe Dan Capatos am fost supărat cam un an, până când mi-a mărturisit singur ce făcuse, la un șpriț, într-un club”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Cu 11 ani în urmă, mariajul lui Irinel Columbeanu s-a încheiat după ce Monica i-a cerut divorțul pentru că acesta a fost văzut cu două femei în jacuzzi. El a declarat că nu a mai vrut să audă de acestea și că totul ar fi pornit de la alcool.

„Le-am salutat când le-am mai văzut. Pe Flore aș evita-o totuși, face urât când bea. A pedepsit-o soarta destul când a intrat cu viteză cu mașina ei nou nouță într-o casă pe panta Cioplea, dar așa ți se poate întâmpla când te urci beat la volan și carosabilul e înghețat bocnă și în pantă abruptă, a mai precizat Irinel Columbeanu”, potrivit Playtech.

Monica Gabor Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a câștigat procesul

Irinel Columbeanu a mai avut parte și de alte probleme. El a primit înștiințarea din partea companiei de electricitate Enel că trebuie să achite pentru consumul de energie de la vechea lui casă care a ars complet și a fost și debranșată de la rețea. Acesta nu s-a lăsat păcălit și a câștigat procesul cu Enel.

„Cred că numai în România se poate întâmpla așa ceva. Acolo nu locuiește nimeni, cine consumă? Insectele, șobolanii? Cum s-au acumulat facturi pe care nu le-am plătit pentru că în mintea mea, doar spiritele care au dat foc casei, probabil se încălzesc la reșou? Dar nu voi lăsa lucrurile așa”, a declarat fostul milionar.

Columbeanu nu mai are bani ca în trecut, dar a declarat că se descurcă. „Cheltuiesc pe mâncare undeva între 3.000 şi 5.000 de lei cred. Se întâmplă să folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna. Nu am atâta răbdare”, a spus Irinel Columbeanu.


Accesează: