Evenimentul Zilei > Actualitate > Adevărul despre crimele din Caracal. O prostituată româncă din Italia aruncă bomba
Adevărul despre crimele din Caracal. O prostituată româncă din Italia aruncă bomba

Adevărul despre crimele din Caracal. O prostituată româncă din Italia aruncă bomba

Bomba în cazul Caracal vine din partea unei prostituate românce, stabilită în Italia, care susține că Alexandra și Luiza sunt în viață.

Prostituata spune că fetele de pe stradă vorbesc între ele că Alexandra şi Luiza trăiesc, de fapt, deși nimeni nu le poate da de urmă.

Tânăra a povestit în interviul acordat România TV că a ajuns în Italia la vârsta de 17 ani. Ea a dezvăluit şi circumstanţele în care a ajuns să se prostitueze în Peninsulă.

„Fată și eu la școală, tânără, am zis și eu că mi-am găsit iubirea perfectă.. ”Hai că te iubesc, hai la mine acasă”. Am stat o perioadă la el acasă și… Așa m-a corupt să vin aici. Cu promisiunea că fac o familie frumoasă cu el, că eu sunt viața și iubirea lui…”, a povestit fata, pentru România TV.

Ea a fost dusă în nordul Italiei, în zona Bergamo. Tânăra a dezvăluit şi cum a reuşit să treacă graniţa, deşi era minoră. „Păi fiind clanul ăsta al lor, cu multe cunoștințe… Cunoșteau și poliție și… Mi-au făcut buletin fals, la Caracal. Acolo sunt născută, acolo sunt crescută. Acolo mi-au făcut buletin fals (…) Pentru el am muncit 10 ani. 10 ani am muncit. Făceam şi 2.000-2.500 de euro pe seară. S-au făcut foarte mulți bani. Eu nu aveam datorie față de el. M-a obligat pur și simplu. Am refuzat, au început bătăile, amenințările. Am fost nevoită să stau. Mai mult de frică”, a mai spus tânăra. Ea a mai dezvăluit că a fost drogată zilnic.

De asemenea, fata s-a referit şi la Alexandra şi Luiza. „După părerea mea, nu cred că sunt moarte fetele. Cred că sunt închise în casă și le aduce clienți să facă bani cu ele. Sechestrate la domiciliu. Ce am auzit printre fete, așa, noaptea, ar fi duse în partea de sud a Italiei”, a mai spus aceasta.

Interviul complet aici