Evenimentul Zilei > Justitie > Adevărul despre AVEREA Codruței Kovesi! Ce AVERE are șefa DNA
Adevărul despre AVEREA Codruței Kovesi! Ce AVERE are șefa DNA

Adevărul despre AVEREA Codruței Kovesi! Ce AVERE are șefa DNA

Laura Codruța Kovesi este cu siguranță una dintre cele mai titrate personaje din România. Șefa DNA este fiica procurorului Ioan Lascu, care a deținut din 1980 până în 15 ianuarie 2010 funcția de șef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Aflată într-un funcție extrem de importantă în stat, mulți s-au întrebat în timp din ce își câștigă existența magistrata înafara salariului pe care îl ia de la DNA

În 2016, șefii parchetelor şi-au declarat averea. Codruţa Kovesi de la DNA are un apartament cu două camere şi în jur de 12.000 de euro în conturi. Augustin Lazăr, procurorul general, este proprietarul unei case, al unor terenuri şi a avut în conturi echivalentul a 160.000 de euro.

Kovesi a fost LOVITĂ NĂPRASNIC chiar DIN INTERIORUL DNA. Situaţie explozivă

Kovesi și economiile 

8.500 de euro şi încă 15.500 de lei în depozite şi conturi bancare. Sunt banii strânşi de procurorul şef al DNA, potrivit declaraţiei sale de avere. Mai mult, Șefa DNA are un apartament cu două camere cumpărat în 2007 prin credit ipotecar. În 2008 a luat un împrumut bancar de 45.000 de euro, scadent în 2033. 

Începe „MARELE EXOD” din DNA! Kovesi, TRĂDATĂ la nivel ÎNALT

Laura Codruța Kovesi a declarat venituri de aproape 160.000 de lei din salariu. Ea a câştigat şi 4 000 de euro ca expert în mai multe programe europene: EU Grant-Albania, TAIEX – Muntenegru, TAIEX-Moldova. Potrivit declaraţiei de avere, Kovesi nu deţine terenuri, autovehicule, bijuterii sau obiecte de artă în valoare de peste 5.000 de euro. Şi nici alte bunuri mobile sau imobile, plasamente şi investiţii, scrie TVR.ro.