Evenimentul Zilei > International > Celebra solistă ADELE le-a făcut o vizită SURPRIZĂ pompierilor salvatori din Turnul Grenfell. Ce CADOU le-a dus
Celebra solistă ADELE le-a făcut o vizită SURPRIZĂ pompierilor salvatori din Turnul Grenfell. Ce CADOU le-a dus

Celebra solistă ADELE le-a făcut o vizită SURPRIZĂ pompierilor salvatori din Turnul Grenfell. Ce CADOU le-a dus

Celebra cântăreață Adele (29 de ani) le-a făcut o vizită surpriză pompierilor salvatori din Turnul Grenfell. Ce cadou le-a dus

Dragostea talentatei cântărețe pentru orașul natal este cunoscută – după incendiul devastator care a avut loc la Grenfell Tower, Adele a făcut o vizită la o unitate de pompieri, pentru „o ceașcă de ceai și o îmbrățișare”, pentru a le mulțumi pentru efoturile depuse în misiunea lor de a stinge focul mortal.

Pompierul Rob Petty a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie din timpul vizitei neașteptate pe care echipa pompierilor a primit-o la stația de pompieri Chelsea Fire Station, scrie CNN.

Petty a scris că Adele, care s-a fotografiat cu echipa salvatorilor, în clădire și ăn fața unui vehicul special de stingere a incendiilor, s-a comportat extrem de grijuliu și a fost minunată.

„Pur și simplu a apărut la stația noastră de pompieri, a bătut la fereastră și a spus că are niște tort pentru noi”, a explicat managerul Ben King.  „Am deschis ușa și ea și-a dat jos ochelarii de soare și a spus: „Bună, sunt Adele” și toată lumea a fost extrem de șocată”, a povestit King.

Adele s-a alăturat pompierilor și în timpul minutului de reculegere, care s-a ținut în memoria victimelor incendiului, în toată Marea Britanie.

Brigada de Polițiști din Londra și serviciile de urgență au fost lăudate de politicieni, localnici și celebrități pentru eforturile depuse în timpul incendiului din Grenfell Tower, în care au murit 79 de persoane.

O altă cântăreață britanică de origine kosovară, Rita Ora, a comentat pe Instagram despre tragedia din Grenfell Tower: „Acesta este cartierul meu…Cândva mă jucam în acel bloc. Vreau să fac tot ce pot pentru a ajuta”, a scris tânăra de 26 de ani.