După o relație foarte frumoasă și o căsnicie de mai bine de 7 ani, Adele și soțul ei, Simon Konecki au decis să își spună adio, iar anunțul a fost făcut de către reprezentanții vedetei. Cei doi au rămas în relații foarte bune de dragul fiului lor, pe care îl vor crește împreună și de acum înainte, pe care artista l-a adus pe lume în anul 2012.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută sub numele de Adele, este o cântăreață, compozitoare și textieră britanică. Ea a fost primul beneficiar al premiului „Critics Choice” din cadrul BRIT Awards și a fost numită „Talentul anului 2008” în urma sondajului efectuat de BBC, Sound of 2008.

Potrivit unei declarații comune, cei doi au specificat că „se angajează să-şi crească împreună fiul cu dragoste“, precizând că nu vor face alte comentarii privind separarea.  

Artista şi Konecki s-au căsătorit în secret în 2016, după cinci ani de relaţie, iar cântăreaţa a făcut anunţul în timpul discursului susținut la premiile Grammy 2017, când i-a mulţumit soţului ei. În 2012, cei doi au devenit părinţii unui băieţel, Angelo.

Adele a devenit un adevărat fenomen international, piesele ei fiind fredonate și iubite de sute de milioane de oameni. Succesul artistei  a fost comparat cu cel al altor cântărețe britanice. Presa britanică, a comparat-o cu Amy Winehouse. În același timp, artista a fost asociată cu British Music Invasion în Statele Unite (care se referă la artiștii britanici care au avut un mare succes în SUA). Celebra cântăreață a comentat acest lucru ca fiind ceva la care nu se aștepta, dar de care este mândră. La începutul lui 2009, ascultătorii și criticii au descris-o pe Adele ca fiind unică. AllMusic a scris că „este pur și simplu prea magică pentru a fi comparată cu altcineva”.

 

Citește și: