În familia postului de televiziune Kanal D România s-a instalat din nou bucuria! Una dintre vedetele trustului a anunțat că este însărcinată și a făcut deja publice primele imagini cu burtica de gravidă. Aceasta a păstrat sarcina secretă în primele luni, iar acum a decis, împreună cu tatăl copilului, că nu are sens să mai păstreze secretul și că a venit vremea să împărtășească emoția pe care o trăiesc.

Fericita vedetă este Adela Tecuceanu, una dintre fostele concurente de la „Bravo, ai stil!”, este însărcinată pentru prima dată. Ea a dat minunata veste postând o poză sexy în timp ce își ține mâna pe burtică, iar în dreptul ei a scris mesajul: „Rubensiana”. Blonda s-a numărat printre finalistele sezonului doi al show-ului de la Kanal D, care a fost câștigat de extravaganta Silvia Popescu.

Copleșită de numărul mare de felicitări primite, Adela Tecuceanu a transmis un mesaj emoționant. „Eu și bebe mulțumim tuturor pentru mesaje! Trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea… plină de iubire și fericire. Vă trimitem și vouă puțin din iubirea și frumusețea acestor momente de început!”, le-a răspuns Adela Tecuceanu într-un comentariu tuturor celor care au felicitat-o și i-au transmis gânduri senine, informează B1.

„Felicitări, Ade, să fiți sănătoși si sarcină ușoară!”, „Frumoasa mea, îmi este dor de tine, să te mai văd la «Bravo, ai stil!», cea mai stilată femeie, multă sănătate, fericire și o naștere ușoară și un bebe sănătos, „Felicitări! Frumoasă și delicată ca întotdeauna”, „Ce rubensiana? Arăți superb pentru o femeie însărcinată, tare mi-aș dori să fiu și eu așa norocoasă! Sarcina ușoară și bebe sănătos îți doresc!”, „Sa fii sănătoasă și fericită!!! Naștere ușoară și prunc sănătos îndelungat în zile” au fost doar câteva dintre mesajele pe care fanii i le-au transmis viitoarei mămici.