Evenimentul Zilei > Monden > Adda înjură ca la ușa cortului. Soțul ei a rugat-o să se îndrepte spre Dumnezeu
Adda înjură ca la ușa cortului. Soțul ei a rugat-o să se îndrepte spre Dumnezeu

Adda înjură ca la ușa cortului. Soțul ei a rugat-o să se îndrepte spre Dumnezeu

Emisiunea Asia Express scoate tot ce-i mai rău din unele vedete. Dacă la televizor cântăreața Adda pare a fi o fată bună de pus la rană, din filmările reality-showului reiese altceva.

Lupta pentru „imunitate” în acest show a dus-o pe Adda într-o stare foarte tensionată. Aceasta a fost filmată în timp ce înjura mai rău ca un birjar:

„Mă duc în p*** mea acasă, nu mai stau să-mi f** nervii aici!”, a spus aceasta vizibil săturată de efort. „Nu mai am chef să trag! Pentru ce p** mea trag într-una, pentru ce? Că nu se întâmplă nimic bun, nu vezi? Îmi bag p***, mă duc acasă să cânt. Asta nu e pentru mine!”

La testimoniale, Cătălin a încercat cumva să se scuze pentru comportamentul lor din timpul cursei spunând că: „Emisiunea asta a scos tot răul din noi. Nu ai cum să îl ţii ascuns. Ţi-l scoate şi ţi-l pune pe tavă”.

În timp ce se urcau în altă maşină, Adda a observat că şi-a aşezat rucsacul într-o baltă şi din nou s-a enervat. Cătălin i-a reproşat că totul se întâmplă din atitudinea ei şi că „Dumnezeu” este responsabil de ce a păţit. În acel moment Adda a răbufnit „Nu îmi mai spune mie de Dumnezeu, că îţi trag un Dumnezeu peste ochi de vezi numai Dumnezei pe pereţi!”