Evenimentul Zilei > International > Acuzaţii ŞOCANTE. Britanicii îi acuză pe românii din Cipru că RĂPESC COPII
Acuzaţii ŞOCANTE. Britanicii îi acuză pe românii din Cipru că RĂPESC COPII

Acuzaţii ŞOCANTE. Britanicii îi acuză pe românii din Cipru că RĂPESC COPII

Turiştii străini din Cipru susţin că nu pot avea o vacanţă liniştită din cauza românilor. Mai mult, aceştia acuză autorităţile că încearcă să muşamalizeze tentativa unor români de a răpi copiii britanicilor şi irlandezilor.

Poliţia acţionează ca şi nimic nu s-ar fi întâmplat”, acuză o rudă a unui turist, informează Mediafax, citând Sky News.  Autorităţile cipriote au avertizat că relatările presei britanice prinvind tentativele unor români de a răpi copii sunt exagerate.
Publicaţia scoţiană Daily Record a relatat, într-un articol intitulat “Iadul din vacanţă”, că trei români ar fi încercat, marţi noapte, să ademenească trei copii într-o autoutilitară. Potrivit aceluiaşi cotidian, românii erau deghizaţi în chelneri şi i-au urmărit pe copii timp de o săptămână. Se pare că planul românilor ar fi fost dat peste cap de un turist care i-ar fi  văzut pe cei trei români ducând copiii spre o dubă.

"Poliţia din districtul Famagusta a fost sesizată marţi cu privire la un incident care a avut loc la Hotelul Anastasia. După ce au sosit la faţa locului, ofiţerii de poliţie au reţinut un bărbat în vârstă de 19 ani din Bulgaria, despre care turiştii afirmau că le-a filmat copiii şi încerca să îi răpească", a spus Nikoletta Tyrimou, purtătorul de cuvânt al Poliţiei cipriote.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: