Evenimentul Zilei > Politica > Acuzaţii grave: „Dodon nu e doar mincinos și trădător, ci şi hoț”
Acuzaţii grave: „Dodon nu e doar mincinos și trădător, ci şi hoț”

Acuzaţii grave: „Dodon nu e doar mincinos și trădător, ci şi hoț”

Dumitru Ciubaşenco, vicepreşedintele Partidului Nostru l-a acuzat pe Dodon de reducerea la "primitivism" în ceea ce priveşte iniţiativa de elaborare a unei noi Constituţii pentru Republica Moldova.

"Deja pentru toţi este clar că el nu e doar mincinos şi trădător, dar şi hoţ. Dar el a redus la primitivism această idee, la fel cum a reuşit deja să banalizeze multe alte iniţiative bune”, a declarat Ciubaşenco.

"Păcat că Dodon  nu a putut ieşi din costumul său de preşedinte de partid. El a mers la o înţelegere cu Plahotniuc, a creat un tandem cu acesta. Încearcă să „tragă pe sfoară” geopolitic Rusia, în condiţiile în care, în realitate, nivelul de rusofobie ale autorităţilor moldoveneşti este peste măsură de ridicat. Dodon omoară vectorul pro-rus, la fel cum Plahotniuc cu Filat au ucis vectorul pro-european. Convingerile unioniste cresc. În 2018, anul "Marii Uniri”, unioniştii vor încerca să repete istoria de acum o sută de ani. NATO continuă să "evolueze” în Moldova. "Creştinismul politic” practicat de Dodon, în speţă este un anti-Creştinism, care subminează autoritatea Bisericii Creştine a Rusiei.

Dodon  nu a putut să se ridice de asupra nivelului predecesorilor săi. Păcat că el s-a dovedit a fi un politician atât de primitiv”, acuză Dumitru Ciubaşenco", a mai declarat acesta potrivit agora.md.