Evenimentul Zilei > Social > Acuzații după incidentul de la mall-ul din Sibiu
Acuzații după incidentul de la mall-ul din Sibiu

Acuzații după incidentul de la mall-ul din Sibiu

Site-ul cetateanul.net acuză că primarul Sibiului nu a fost deranjat de vreun procuror după incidentul de la mall.

Proprietarii primului mall din Sibiu, deschis publicului pe 14 noiembrie 2019, au fost amendaţi imediat după inaugurare cu suma de 50.000 de lei, pentru că au deschis magazinele fără să aibă autorizaţie de securitate la incendiu.

Dorinel Udma, directorul general al centrului comercial, a declarat: „Siguranţa clienţilor şi a tuturor celor care ne trec pragul este cel mai important lucru pentru noi în acest moment. În acest punct avem depuse absolut toate documentele necesare pentru obţinerea tuturor autorizaţiilor şi a tuturor documentelor necesare pentru ca desfăşurarea experienţei de cumpărături a clienţilor să se producă într-un mediu sigur. În ceea ce priveşte termenele, acestea depind de autorităţile locale”, explica Dorinel Udma, într-o conferinţă de presă.

Cine răspunde pentru intoxicarea cu dioxid de carbon?

ISU Sibiu susține că reprezentanţii centrului comercial ar fi depus cererea pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu cu mai puţin de 24 de ore înainte de inaugurare.

Miercuri seară, cu puțin timp înainte de ora 22.00, un angajat a simțit un miros suspect în parcarea subterană și a dat alarma. Centrul comercial a fost evacuat a fost evacuat. Cinci persoane au acuzat amețeli și stări de vomă și au fost transportate la spital.