ACL Sibiu: Judeţul nostru a dat preşedintele României, e un moment de sărbătoare | ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014

ACL Sibiu: Judeţul nostru a dat preşedintele României, e un moment de sărbătoare | ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014

Copreşedinţii Alianţei Creştin Liberale (ACL) Sibiu, deputaţii Mircea Cazan (PNL) şi Raluca Turcan (PDL), le-au mulţumit sibienilor după terminarea numărătorii paralele, anunţând că Iohannis a obţinut 79,51% din voturi în Sibiu.

"Suntem onoraţi să anunţăm că dl. Klaus Iohannis, candidatul ACL, a obţinut 79,51% din voturile valabil exprimate la nivelul judeţului Sibiu. În municipiul Sibiu, scorul înregistrat de candidatul ACL a fost de 81,51%. Este un moment de sărbătoare pentru toţi cetăţenii Sibiului, fie că au votat cu candidatul ACL, fie că nu. Avem convingerea că dl. Iohannis va reprezenta deopotrivă interesele celor care l-au votat, precum şi pe cele ale românilor care au avut altă opţiune", se arată într-un comunicat al ACL Sibiu, citat de Agerpres.

Cei doi co-preşedinţi ai ACL Sibiu spun că au crezut în şansa şi în victoria lui Klaus Iohannis.

"Sibiul a dat preşedintele României. În 2018, la 100 de ani de la Marea Unirea, la Cotroceni se va afla un sibian etnic german. Este un motiv de mândrie autentică pentru toţi cetăţenii judeţului Sibiu şi pentru toată România! Mulţumim tuturor sibienilor şi tuturor colegilor din ACL care au crezut în toate aceste zile de campanie, în şansa şi în victoria candidatului nostru. Au fost zile grele, cu foarte multă muncă, dar munca nu a fost în zadar! Vă mulţumim şi vă asigurăm de tot respectul nostru!", se mai afirmă în comunicatul celor doi lideri ai ACL Sibiu.

Ne puteți urmări și pe Google News

După anunţarea exit-poll-urilor, la ora 21:00, sibienii au ieşit în stradă pentru a sărăbători victoria lui Klaus Iohannis. În centrul oraşului s-au auzit focuri de artificii, iar pe străzi, mii de tineri au scandat "Iohannis, preşedinte!"