Evenimentul Zilei > Actualitate > Aciidente grave din cauza drumurilor proaste din Timișoara
Aciidente grave din cauza drumurilor proaste din Timișoara

Aciidente grave din cauza drumurilor proaste din Timișoara

Un tânăr se zbate între viață și moarte din cauza drumurilor proaste. Acesta șofa o mașină, noaptea trecută, în Timișoara, însă din cauza unei denivelări a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp.

Un accident grav s-a petrecut ieri seară, în Timişoara. Un tânăr de 21 de ani a ajuns cu răni serioase, la spital. Bărbatul se afla pe strada Ovidiu Cotruș şi se îndrepta înspre Calea Şagului atunci când a pierdut controlul volanului, rămânând prins între fiarele mașinii, după ce a intrat într-un stâlp de beton. A fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare, pentru a-l salva. El a fost ulterior preluat de o ambulanță. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Din primele declarații date polițiștilor, tânărul a explicat că a avut o denivelarte în partea stângă, în carosabil, iar de aici a rezultat accidentul.
Acesta e al doilea accident petrecut săptămâna aceasta pe un drum din Timișoiara din cauza calității asfaltului. Un biciclist care pedala pe o stradă nou renovată (deschisă circulației luni), a ajuns la spital cu toată fața spartă și cu răni pe spate. Tânărul de 34 de ani s-a ales cu şapte copci în buză, cu nasul fracturat şi cu doi dinţi lipsă, după ce intrat cu bicicleta într-o gură de canal nesemnalizată şi neacoperită corespunzător, aflată în zona Mărăşti, proaspăt reabilitată de Primăria Timişoara. Pe lângă faptul că gura de canal era descoperită deși lucrările în zonă au fost oficial încheiate, strada era complet în beznă.