Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Ioana Buștiuc, a declarat că accidentul a avut loc pe 8 noiembrie, în zona Bucium, din Iași

"În jurul orelor 19.00, un bărbat de 80 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe șoseaua Bucium, din municipiul Iași, la trecerea de pietoni, a surprins și a accidentat două persoane, un bărbat și o femeie, care traversau regulamentar. În urma impactului a rezultat rănirea femeii și a bărbatului, care au fost transportați la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit dosar penal", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

După accident, asistenta medicală a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, în stare gravă, fiind supusă unei intervenții chirurgicale. Toate eforturile cadrelor medicale s-au dovedit a fi zadarnice, femeia de 42 de ani murind, în noaptea de joi spre vineri, la spital.

"A murit în noaptea de joi spre vineri. A ajuns la spital în stare gravă de la început, în urmă cu o săptămână", a declarat, Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie.

Soțul femeii de 42 de ani a fost și el accidentat și se află în prezent internat la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iași.

 

Te-ar putea interesa și: