Evenimentul Zilei > Sport > Accident terifiant la Raliul Braşovului. O maşină s-a izbit violent de un cap de pod
Accident terifiant la Raliul Braşovului. O maşină s-a izbit violent de un cap de pod

Accident terifiant la Raliul Braşovului. O maşină s-a izbit violent de un cap de pod

Un accident periculos a avut loc în timpul actualei ediții a Raliului Braşovului. O maşină s-a izbit violent într-un cap de pod, copilotul rămânând încarcerat.

Accident terifiant la Raliul Braşovului, în zona Făgăraş. Motivul  este acela că pilotul a pierdut controlul maşinii și s-a lovit violent de un cap de pod.  În urma impactului violent, copilotul a rămasîncarcerat, potrivit Antena 3.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei, echipaje pentru Descarcerare din cadrul ISU Braşov alături de un elicopter SMURD. „La proba care se desfășoară pe zona Făgăraș, a fost anunțat producerea unui accident: un autoturism a intrat într-un cap de pod. În urma accidentului, copilotul a rămas încarcerat. S-au deplasat la fața locului o autospecială cu apă și spumă cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. Totodată a fost solicitat să intervină și un elicopter SMURD”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, maior Ciprian Sfreja.

Copilotul bulgar a suferit fracturi la ambele picioare, însă este conştient

Potrivit oficialilor, copilotul a suferit fracturi la ambele picioare, însă este conştient. Acesta a fost transportat la spital pentru investigaţii amănunţite. Pe de altă parte, oilotul a reuşit să iasă singur din maşină, acuzând dureri minore la nivelul membrelor inferioare. Pe timpul intervenţiei salvatorilor proba a fost oprită.

„Echipajul bulgar Nikola Mishev/Yanaki Yanakiev a ieșit în decor pe cea de-a doua probă specială, Șoarș 1, lovind un cap de pod. Proba a fost oprită pentru permiterea accesului echipajului de intervenție, deoarece a fost necesară descarcerarea copilotului Yanaki Yanakiev. Sportivul bulgar a suferit fracturi la ambele membre inferioare și a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital pentru investigații legate de eventuale leziuni interne. Pilotul Peugeot-ului 208 R2, Nikola Mishev, a ieșit singur din mașină. Concursul a fost oprit, iar echipajele aflate în urma bulgarilor pe lista de start au parcurs proba în regim de etapă, informează site-ul raliulbrasovului.ro.

Potrivit acestuia, norvegianul Mads Ostberg a câștigat 3 din cele 4 probe desfășurate până acum în cadrul Raliul Brașovului. Totuși, Simone Tempestini a venit de fiecare dată la puține secunde după norvegian.

Sursă foto: raliulbrasovului.ro