Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident TERIBIL la circ. Nouă acrobaţi au fost grav răniți după ce au căzut în gol | VIDEO
Accident TERIBIL la circ. Nouă acrobaţi au fost grav răniți după ce au căzut în gol | VIDEO

Accident TERIBIL la circ. Nouă acrobaţi au fost grav răniți după ce au căzut în gol | VIDEO

Nouă acrobaţi au fost grav răniţi, duminică, în orașul american Providence, după ce platforma de care erau prinşi a căzut. Accidentul s-a produs în plină reprezentaţie într-un circ şi a fost filmat de spectatori.

Acrobaţii erau suspendaţi de o platformă pentru a forma un ”candelabru uman”, care s-a prăbuşit brusc la câteva secunde după ridicarea cortinei, aruncându-i pe acrobaţi la sol, la aproximativ 8 – 12 metri mai jos, potrivit poliţiei din Providence.

”Toată lumea este conştientă, toată lumea este bine”, a anunţat Roman Garcia, responsabilul Ringling's Legends Tour, într-o conferinţă de presă, scrie Agerpres.

Cei nouă acrobaţi au fost spitalizaţi, a confirmat Stephen Payne, director de comunicare pentru Feld Entertainment, casa-mamă a circului Ringling Bros. and Barnum & Bailey.

”A fost o mare problemă cu acest dispozitiv, care este folosit de 12 – 14 ori pe săptămână de luni de zile”, a spus el. Grupul a deschis o anchetă şi colaborează cu autorităţile locale pentru a stabili cauza accidentului, a precizat el.